Rapsodija Slavonca, Liv efikasan, a Slavonija uspješnija od Murse

Kolo po kolo i odigrano je 14. kolo 2. ŽNL Osijek. Najbolje utakmice su pokazali Slavonac i Liv, dok Radnički nastavlja s pobjedama.

Oglas

Oglas

Slavonac je u Tenji svladao Lio vrlo uvjerljivo rezultatom 9:1. Dvostruki strijelci su bili Srđan Radojčić i Andrej Merkaš, dok su se na listu strijelaca još upisali Ivica Musa, Alen Buljević, Ante Pole, Mateo Mlinarević i Kristijan Lišnić. Počasni pogodak za goste je zabio Damir Torbarina.

Oglas

Radnički je na domaćem terenu ugostio Klas te su slavili 3:0. Pogotke vrijedne nova 3 boda zabili su Borna Cebić, Nebojša Popović i Dražen Čavar.

Liv je ugostio i uvjerljivo svladao Erdut 7:1. Hat-trick za domaćine je zabio Mario Ćosić, dvaput je zabio Marko Gabrić, a strijelci su bili još Josip Čančar i Borna Katić. Jedini pogodak za Erdut zabio je Mario Mihaljević.

BSK je u Beketincima ugostio Vitez, a u spektakularnom susretu rezultat je bio 3:3. Strijelci za domaćine su bili Marin Lučić, Mihael Krivak (autogol) i Mihael Mihić, dok su za goste zabili Fran Jurkić, Dejan Mišković i Mihael Krivak.

Mursa je ugostila Slavoniju iz Ivanovca, a slavili su gosti 1:2. Pogotke za goste su zabili Silvijo Matijević i Martin Horvatek, dok je smanjenje domaćinima i jedini pogodak donio Marin Kovalisko.

Elektra je ugostila Dunav, a gosti su odličnim nogometom slavili 0:3. Pogotke za Dunav su zabili Nikola Lukić i dvaput Bruno Brlić.