Rapsodija Podravca, spektakularni remi u Kućancima, Mladost minimalno

Kao i kolege u Valpovu, tako su za vikend s natjecanjem započeli i nogometaši 2. ŽNL Donji Miholjac. Iako su nakon priprema noge uvijek teške, to nije spriječilo nekoliko momčadi da se raspištolje te pokažu sav napadački arsenal odmah na početku natjecanja.

Oglas

Oglas

Spektakularnom kolu svoj obol dali su nogometaši Beničanaca, koji su slavili 4:2 protiv Viktorije. Pogotke za raspucane goste zabili su dvaput Kovačević, Davidović te Špoljarić, a poraz gostiju ublažili su Hasanović i Vidović. Jedini dvoboj s minimalnim rezultatom odigran je na stadionu Pod barom, gdje je gostujuća Mladost slavila 0:1 pogotkom Majdenića protiv Svetog Đurađa. Vrhunsku utakmicu odigrali su Kućanci i Hajduk, a završilo je miroljubivim remijem 3:3. Kalazić, Miličić i Kolarić su zabili za domaćine, no Hajduku su remi donijeli dvaput Patača i Job.

Oglas

Sličan dvoboj kao u Beničancima odigrali su i Bočkinci protiv Kapelne, završilo je 4:2. Strijelci za razigrane domaćine bili su Horvat, Franjić, Kalmar i Harkanovac, a dva pogotka raspoloženog Jugovića nije bilo dovoljno da Kapelna izbjegne prvi poraz ove sezone. Matoković je bio dvaput strijelac za prvi trobod Sokola na gostovanju kod Bratstva, a najspektakularniji susret igrao se u Podravskoj Moslavini, gdje je domaći Podravac slavio 12:0 protiv Graničara. Simultanku je odigrao Horvat, koji je zabio čak 5 pogodaka za domaćine, a po dvaput su još bili precizni Matoković, Šimara te Živković. Jedini igrač koji je zabio jedan pogodak bio je Šelej te tako Podravci kreću iznimno uvjerljivo u novo prvenstvo.