/Kelvin pobjednik veteranskog turnira LUTRIJA SEDMERACA ODLUČILA POBJEDNIKA
IMG_0120

Kelvin pobjednik veteranskog turnira LUTRIJA SEDMERACA ODLUČILA POBJEDNIKA

Večeras je odigrana završnica veteranskog turnira iz koje je kao pobjednik izašla ekipa Kelvin koja je bila mirnija u izvođenju sedmeraca.

U susretu za treće mjesto sastali su se Hvidra Požega i Vallis Aurea. Krenuli su vrlo žestoko, posebno Vallis Aurea koja je nakon samo 7 minuta igre imala 4 prekršaja i dovela se u neugodnu situaciju. Ipak, u 12. minuti igrač s brojem 12 Krešimir Blekić dovodi Aureu u vodstvo nakon lijepe akcije udarcem sa 7-8 metara. Do kraja je Aurea izdržala bez novog prekršaja, a Hvidra nije uspjela iz igra ozbiljnije zaprijetiti pa se na odmor otišlo minimalnom prednošću Auree. U četvrtoj minuti drugog poluvremena Hvidra je dobila najbolju moguću priliku, udarac sa 7 metara, a Mišo Hodak to lakoćom pretvara u poravnanje. Iako je bilo nekoliko zgodnih situacija na svakoj strani, do same završnice su mreže mirovale kada je 3 sekunde prije kraja Krešimir Blekić svojim drugim golom donio slavlje  Vallis Aurei.

IMG_9784

Veliko finale veteranskog turnira donijelo je dvoboj Rampe Spin Valis i Kelvina. Prvi pogodak pao je u 6. minuti kada je Kelvin došao do prednosti golom Marija Čuljka na asistenciju Nevija Berdija.kad se već činilo da će naslov po drugi put u ruke Kelvina minutu prije kraja katastrofalna greška vratara Kelvina koju je iskoristio Zirdum i poravnao na 1:1, pa je o pobjedniku odlučivao izvođenje sedmeraca. Nakon što je uprskao u igri, Marinko se izvadio s obzirom da mu dva protivnička igrača nisu uspjela zabiti i Kelvin se okitio titulom pobjednika.

Najbolji strijelac veteranskog turnira je Tomislav Topalović iz Wiener osiguranja, najbolji vratar je Marinko Brkić iz pobjedničke momčadi, a na istu adresu otišao je i naslov najboljeg igrača turnira kojim se okitio Petar Čuljak.

IMG_9778IMG_9775IMG_9788IMG_0155IMG_0153IMG_0151IMG_0147IMG_0143IMG_0118IMG_0120

Podijeli
  •  
  •  
  •