/Raketa zabija, Valverde računa na njegove usluge, ali… DOK NEMA MESSIJA RAKETA UREDNO ZABIJA
rakitić fb

Raketa zabija, Valverde računa na njegove usluge, ali… DOK NEMA MESSIJA RAKETA UREDNO ZABIJA

Trener Barcelone nije sa sigurnošću potvrdio ostanak Ivana Rakitića o čemu svjetski mediji naveliko špekuliraju. Valverde svakako računa na Ivanove usluge no nije spreman garantirati 100% ostanak našeg reprezentativca na Camp Nou.

Na pitanje ostaje li Rakitić član Barce odogovorio je : Ne znam!

Ivan profesionalno odrađuje sve zadaće, čak i vuče svoju momčad pogocima i dobrim igrama do pobjeda i u nedostatku Lea Messija pokazuje da je jako važan za igru Barcelone.

Valverde očito želi zadržati Rakitića no uprava čini se nije takovog razmišljanja pa bi u slučaju dobre ponude mogli pustiti našeg Ivana i prije isteka ugovora 2021.godine.

Raketa je jasno poručio da želi ostati u svom klubu, njegov zastupnik Arturo Canelas ne želi komentirati, a dok se ne raščisti situacija Ivan i dalje uredno zabija.

Foto FB Barcelona

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.