Radovi na umjetnom travnjaku Akademije “Krpan & Babić” u Osijeku

Akademija Krpan&Babić otvorena je u ljeto 2010. u Osijeku. Nekadašnje nogometno igralište osječkog kluba LIO, Akademija Krpan&Babić je ugovorom s Gradom Osijekom uzela na koncesiju od 20 godina. Akademija je također spojena s NK Elektrom, za koju igraju nešto starije kategorije. Travnjak i rasvjeta će i nadalje biti u skladu s propisima UEFA-e, što govori da je riječ o najsuvremenijoj tehnologiji. Teren je dimenzija 110×65 metara, a cijela Akademija se prostire na 12.000 četvornih metara.

Oglas

Oglas

Zgrada Akademije ima uredske prostore, vrhunske svlačionice s odgovarajućim sanitarnim čvorovima, ostave, praonicu, ugostiteljski objekt i terase. Gledateljima je na raspolaganju i tribina na istočnom dijelu igrališta, odgovarajućeg kapaciteta od 1.000 mjesta. Akademija je namijenjena djeci od šest do 16 godina prema starosnim kategorijama. Vrhunske uvjete za trening Krpan i Babić osiguravaju i tijekom zime kada je pola terena pod grijanim balonom. 

Oglas

U tijeku su upisi po svim kategorijama te predbilježbe za nove polaznike Otvorene škole nogometa (djevojčice i dječake 2014. i 2015. godište i mlađi).