Radovanović raspucan u Viljevu, Vihor sretniji od Feška

Drugo kolo Županijskog nogometnog kupa izborili su i nogometaši Belišća i Vihora pa je jedini neuspješan trećeligaš u 1. kolu Zrinski koji je poražen u Mecama.

Belišće je rutinski odradilo posao u Viljevu, dva ranga razlike su se vidjela i Rupnikova momčad je opravdala ulogu favorita. U samom otvaranju Pavao Vicić je pogodio za vodstvo domaćina, no pobjeda Belišća ni tada nije bila ozbiljno ugrožena. Sjajno raspoložen bio je Filip Radovanović koji je postigao hattrick, a jedan je pogodak dodao Luka Agatić za veliki preokret Belišća već do poluvremena, dok je u drugom dijelu drugi brat Vicić – Ante koji je postavio konačni 2:4 rezultat.

Nakon što su se odlično držali u nedjeljnom finalu Kupa NS Našice nogometaši Feška jučer su Vihoru pružili još snažniji otpor, zatvorili su sve prilaze svom golu i sačuvali mrežu netaknutom i odluku odveli do lutrije jedanaesteraca u kojoj su ipak gosti iz Jelisavca bili spretniji i u sedmoj seriji došli do prolaska u drugo kolo.

Posljednjeg sudionika 2. kola doznat ćemo u subotu kada će na Livani snage odmjeriti Tomislav i BSK Bijelo brdo, a pobjednik tog dvoboja u srijedu igra protiv Radničkog.

rezultati 1. kola:

Fešk – Vihor 0:0 (5:6)

Valpovka – Čepin 2:2 (5:6)

Mladost – Đakovo Croatia 1:1 (2:5)

Radnički – Zrinski 1:1 (5:3)

 

Parovi 2. kola (srijeda, 29.8.):

Belišće – Vihor

Tomislav/BSK – Radnički

Slobodni su Čepin i Đakovo Croatia