/Radnik siguran, LIV preskočio Slavoniju! 2. ŽNL OSIJEK
os

Radnik siguran, LIV preskočio Slavoniju! 2. ŽNL OSIJEK

Odigrano je 16. kolo natjecanja nakon kojeg je Radnik i dalje prvi, a LIV sa trećeg mjesta prešao na drugo.

Nakon dvoboja između dvije posljednje ekipe Dunav je i dalje na začelju tablice, Mursa je pobijedila rezultatom 0:2. U 38. minuti utakmice Tot pogađa za vodstvo Murse te gosti odlaze sa vodstvom od 0:1 na odmor. Možemo reći da je utakmica riješena u 77. minuti kada je Spajić zabio za vodstvo od 0:2.

U Ernestinovu domaćini Sloge su pobijedili Radnički rezultatom 2:0. Radnički je u prvom poluvremenu imao četiri izrazite prigode koje nije realizirao te na odmor odlaze rezultatom 0:0. Nakon odmora u 51. minuti Bosnar pogađa za vodstvo domaćina, a nakon 5 minuta Gudinjacki pogađa za konačan rezultat utakmice 2:0.

U derbiju za drugo mjesto između LIVa i Slavonije zasluženo je slavio domaćin rezultatom 4:2. U 39. minuti Zavorski pogađa za vodstvo LIVa, u 41. minuti igrač Slavonije Milas isključen je zbog grubog starta te na odmor LIV odlazi sa vodstvom od 1:0, a Slavonija s igračem manje. U 51. minuti NIkolić povećava vodstvo na 2:0, u 74. minuti Ćosić pogađa za visokih 3:0. U 80. minuti za Slavoniju pogađa Dakić, a 5 minuta nakon njega za rezultat 3:2 pogađa Đanić. U posljednjoj minuti utakmice Erceg pogađa za konačan rezultat 4:2 te LIV preuzima drugo mjesto na tablici.

Očekivana pobjeda Radnika u dvoboju sa Erdutom, rezultatom 4:1. Možemo reći da je utakmica bila odlučena u prvom poluvremenu. Sve je počelo pogotkom Petrušića u 21. minuti, 15 minuta nakon njega pogađa Glogač, a iza njega nakon 2 minute precizan je i Dujmović, a posljednji pogodak za domaće postiže Vrbanić. Nakon poluvremena i rezultata 4:0 za Radnik u 64. minuti za Erdut pogađa Grabić te dvoboj završava rezultatom 4:1 za Radnik.

Dvoboj između Viteza i Klasa završio je rezultatom 0:1. U 13. minuti domaći igrač Prenkpalaj opravdano je isključen zbog namjernog igranja rukom na vlastitoj gol liniji zbog čega je dosuđen kazneni udarac, iz kaznenog udarca Višević je bi precizan. Te utakmica završava rezultatom 0:1 za Klas i na tablici završavaju kao 4. ekipa.

U 17. kolu očekuju nas susreti između Vitez ’92 i Dunava, Klasa i Radnika, Erduta i LIVa 1949, Slavonije i Sloge te Radničkog i Murse.

OS

 

Podijeli
  •  
  •  
  •