Radnik iz Josipovca krenuo u nove pobjede

S pripremama za novu natjecateljsku sezonu krenuli su igrači Radnika iz Josipovca. Treneru Čelaru su se na prozivci odazvali sljedeći igrači: Perković, Bagarić, Vrbanić, Tomas, Vuković, Horaček, Horvat, Lendić, Matić, Tomić, Kovačević, Mucak, Petrušić, Perošević, Peršić, Molnar i Živko dok su opravdano odsutni bili Bartolović, Sambol, Nemet, Kimer, Josipović, Jeršek, Kraćun, Drakšić.

S novim imenima, s posloženom ekipom na svim pozicijama želje kluba su u ovoj sezoni u potpunosti afirmirati i staviti NK Radnik na mapu stabilnih županijskih prvoligaša. Zacrtan je cilj koji je s ovim igračima i trenerom Čelarom definitivno ostvariv i dokučiv, a gledajući taj kadar i poznavajući rukopis i znanje iskusnog trenera  smiješi se i vrh tablice. Odmah je odrađen i prvi trening, a prema tradiciji nakon odrađenog posla za sve je pripremljen jedan “dijetalni” roštilj.
Živo će biti narednih dana oko kluba pa osim ovog dijetalnog obroka u klubu spremaju i dalje zdravu prehranu pa će tako uskoro na stadionu zamirisati i još jedan specijalitet ovoga podneblja, ali s natjecateljskim duhom pa se prijavite i sudjelujte ili kao natjecatelj ili kao degustator na još jednoj Fišijadi, a detalje kao i kontakte za prijave pronađite na plakatu:
Ovaj mali, ponosni klub iznimno velikog srca i uvijek spreman pomoći traži, želi i moli jednak tretman i u kontra smjeru pa ako imate priliku i mogućnost pogurajte ga prema novim i boljim vremenima: