Radnički uvjerljiv u daljskom derbiju, Klas i Šubić osvojili po bod u gostima

Ništa novo u Osječkoj 2. ŽNL niti u 15. kolu, Radnički i dalje suvereno gazi prema novom naslovu prvaka i borbi za plasman u 1. ŽNL. Ovoga puta prepreka je bio Dunav, a strijelci su bili Popović, Kajfeš, Simić i dva puta Čavar. Posebno krasan bio je Simićev pogodak iz slobodnog udarca sa 30ak metara u sam gornji desni kut. Zanimljivu rošadu u završnici su napravili u ekipi Dalja, naime od 83. minute utakmice vratar gostujuće ekipe Nikola Lukić ostavio je rukavice i nastavio kao igrač, umjesto napadača Kolembusa u igru je ušao pričuvni vratar Nikolić, a Lukić je igrao.

Oglas

Jednako uvjerljiva bila je i Slavonija koja se lakoćom obračunala s gostima iz Ernestinova. Iznimno raspoložen bio je Silvio Matijević koji je gostujuću mrežu naciljao tri puta, dok su Srđan Radojčić i Ante Milas postigli po jedan gol. Slavonac je u zanimljivoj utakmici bio bolji od Elektre, ponovno je prvo ime momčadi iz Tenje bio Alen Bujadinović, ovoga puta postigao je dva gola, otvorio i zatvorio utakmicu golovima. Za mladu momčad Elektre strijelac za 1:1 bio je Toni Bungić, a prije Bujadinovićevog posljednjeg gola mrežu gostiju pogodio je Ivica Musa. Jurica Rončević i Dominik Pavlović bili su strijelci u pobjedi Viteza nad Erdutom kojom je zaokružen uspješan vikend za klubove iz općine Antunovac.

Oglas

Oglas

Dvije utakmice završene su podjelom bodova, LIV i Šubić su svoj posao što se golova tiče odradili u uvodnim minutama, Goran Pejić donio je prednost domaćinu, Marin Bilandžija poravnao i osigurao bod Šubiću. Drugi remi bio je puno efikasniji, Lio je imao 2:o golovima Francema i Osmanagića, pa su dobili i bonus igrača više nakon gluposti Sesvećana, no onda Klas ubacuje u brzinu više i radi veliki preokret, redom su zabijali Erceg, Nikolić i Domić, a onda u samoj završnici s bijele točke Jukić zabija za konačnih 3:3.