/Radnički lako protiv Belja! 2. ŽNL BELI MANASTIR
vardarac

Radnički lako protiv Belja! 2. ŽNL BELI MANASTIR

Odigrano je 21. kolo 2. ŽNL Beli Manastir nakon kojeg nije bilo većih promjena na tablici. Pobjedničke ekipe ovog kola su Grabovac, Šokadija, Međimurec, Paetlova, Vardarac, Radnički te Bratstvo.

Utakmica između Poleta i Grabovca završila je rezultatom 0:3. Za goste precizni su mili Šimon u 15. minuti, Tomašev i 20. minuti te Markan u 75. minuti.

U susretu između Šokadije i Šparte konačni rezultat je 4:1. Domaći su poveli u 1. minuti susreta pogotkom odličnog Olaha koji je bio precizan i u 71. minuti, a  uz njega su još zabili golove Balatinac u 26. minuti te Piršl u 36. minuti iz kaznenog udarca. Za goste jedini gol na utakmici zabio je Gašić u 56. minuti.

Dvoboj između Međimurca i Columbusa završio je rezultatom 2:0 za domaću ekipu. Poč je zabio u 6. minuti, a nakon njega u 22. minuti zabija i Oroz za konačnih 2:0.

U utakmici između Dinama i Petlovca konačni rezultat je 0:1. Za gostujuću ekipu zabio je na utakmici jedini gol Preksavec u 39. minuti.

Susret između Vardarca i Mladosti (Č) završila je rezultatom 3:1. Uhelji je zabio u 47. minuti, a nakon njega precizni su i Aćimović u 61. minuti i Janković u 83. minuti, a za goste je zabio Vidović u 51. minuti.

U dvoboju između Radničkog i Belja rezultat na kojau utakmice bio je 6:1. Gosti su poveli golom Pole u 1. minuti, a nakon toga domaća ekipa preuzima inicijativu odlični Maleta precizan je u 17. i 5. minuti, sjajni Oreški u 60. i 90. minuti, a po jedan pogodak zabili su Hrgota u 23. minuti te Kuštro u 47. minuti iz kaznenog udarca.

Utakmica između Mladosti (D) i Bratstva završila je rezultatom 2:3. Za domaće zabili su Gujčić u 41. minuti i Katoi u 46. minut, a za goste Marušić u 40. minuti, Ilić u 63. minuti te Šujdović u 85. minuti.

U sljedećem kolu odigrat će se utakmice između Grabovca i Mladosti (D), Bratstva i Radničkog, Belje i Vardarca, Mladosti (Č) i Dinama, Petlovca i Međimureca, Columbusa i Šokadije te derbi začelja između Šparte i Poleta.

3. žnl bm 21.

Podijeli
  •  
  •  
  •