Radnički osmicom projurio kroz Čepin

Šampionski pohod momčadi iz Dalja nastavljen je i u proteklom 20. kolu u kojem su projurili kroz Čepin gdje su do vrha napunili mrežu domaćeg Klasa. Prvo ime susreta bio je Viktor Valentić koji je postigao prva tri pogotka nakon čega je bilo samo pitanje koliko će lopti završiti u domaćoj mreži, a gosti su se zaustavili na 8 s čime su došli do ukupno 93 gola pa im do kraja sezone ostaje da dođu do troznamenkastog učinka na putu do kojeg im stoje Liv i Slavonija.

Oglas

U derbiju kola Slavonac je u Tenji bio bolji od Slavonije i na najboljem je putu da osvoji drugo mjesto. U prvom poluvremenu jedini strijelac je bio Ivica Musa, Slaven Deže je nakon 10-ak minuta igre u nastavku poravnao na 1:1, a odlučujući pogodak za Slavonac postigao je Bruno Vladić u 68. minuti. Josip Ribić iz kaznenog udarca te Robert Nikolić u završnim minutama postižu pogotke za pobjedu Viteza u domaćem susretu protiv Liva. Dunav je preokretom došao do domaće pobjede nad Šubićem kojem je vodstvo donio Igor Domazet, dok su za slavlje Dunava zaslužni kapetan Milan Marković i Igor Budiša koji je poentirao u 85. minuti. U gradskom derbiju Elektra je uvjerljivo svladala Lio, no odluka je pala u drugom poluvremenu kada su Električari postigli sva četiri pogotka, a strijelci su bili Jukić, Bungić i Godelj, dok su gosti jednom sami pogodili svoju mrežu.

Oglas

Oglas

Erdut je bio još raspucaniji, s golovima su krenuli već u 4. minuti kada je pogodio Grandić, nakon 20-ak minuta strijelac je i Majer, a u 30. gosti ostaju s igračem manje i tu je utakmica praktično odlučena, a domaćin je postigao još tri pogotka preko Krstanovića, Dumančića te Kordića koji je postavio konačni rezultat.