/Radnički nezaustavljiv 2. ŽNL NOGOMETNOG SREDIŠTA OSIJEK
FB_IMG_1571043213494

Radnički nezaustavljiv 2. ŽNL NOGOMETNOG SREDIŠTA OSIJEK

Osječki drugoligaši odigrali su u nedjelju šesto prvenstveno kolo nakon kojeg je još jasnije da je Radnički priča za sebe.

Ovoga puta lider je uvjerljivo slavio u Erdutu kojem je isporučio šest komada, a zahvaljujući ostalim rezultatima sada uma već ogromnih 7 bodova prednosti. Prvi pratitelji sada su Slavonac i Slavonija koji su bili uspješni u ovom kolu. Slavonac je u Tenji uvjerljivo nadigrao Klas, nakon što se na odmor otišlo s 1:1, u nastavku prava kanonada gostujućeg gola, oba vratara su teško stradala za konačnih 7:1! Slavonija nije bila tako učinkovita u Vladislavcima, no golovi Kućana i Bijelića u završnicama oba poluvremena sasvim su dovoljna za treću pobjedu ove sezone.

Dosadašnji prvi pratitelj Elektra zaustavljen je u Dalju iako mu je Čurila donio početnu prednost. U drugom dijelu Dunav igra bolje i golovima Maganjića, Šorlija i Pavičića radi kompletan preokret. Preokretom do slavlja dolazi i Lio. Sloga je povela golom Tuličića, a Gladova momčad radi preokret zahvaljujući Pavliću, Kiliću i Zrinsko, da bi u završnici gosti smanjili na 3:2 preko Jarabeka, no do boda u zadnjim minutama nisu stigli pa su i dalje na nuli nakon šest utakmica.

 

Screenshot_20191014-103640_Drive

Podijeli
  •  
  •  
  •