Radnički lovi gol minusa u uzvratu protiv Vardarca

Veliki okršaj Vardarca i Radničkog, drugi čin, Dalj, 18,00 sati! Nogometnim zaljubljenicima ne treba dodatnog poziva, no ukratko ćemo ipak podsjetiti na aktualnu situaciju.

Ponovno moramo naglasiti da ovih kvalifikacija ne treba biti, Radnički i Vardarac su klubovi koji imaju sjajne momčadi, onaj koji kroz kvalifikacije uđe u 1. ŽNL sigurno će biti u najmanju ruku u gornjem dijelu sljedeće sezone, isto kao što bi to bio i poraženi. Kvalifikacije su njima kazna za rad, za ulaganje, za kvalitetu, dok u 1. ŽNL ostaju ekipe koje niti imaju toliko kvalitete, niti posebno rade ali su nagrađeni ostankom…

Nažalost jedan neće u 1. ŽNL, promociji je trenutno bliži Vardarac koji iz prvog susreta u kojem je bio domaćin donosi jedan ali vrijedan gol prednosti, Andrej Čaušić je u 62. minuti prevario obranu Radničkog koja će u ovom uzvratu morati odigrati savršenu utakmicu, primljeni pogodak stavlja Radnički u situaciju da mora zabiti tri gola za prolaz. Vardarcu je postizanje gola vjerojatno primarni zadatak. djeluje kao lakše nego 90 minuta sačuvati svoju mrežu protiv sjajnog napada domaćina, iako, to su učinili kada su oni bili domaćini. Pobjednika je nemoguće predvidjeti, no lako se da zaključiti da će to biti sjajna utakmica u kojoj će gledatelji sigurno uživati!