Radnički i Slavonac i dalje maksimalni

Osječki drugoligaši odradili su nekompletno 4. kolo nakon kojeg su na vrhu izjednačeni Radnički i Slavonac koji su do sada bez greške s maksimalnih 12 bodova.

Zanimljivi rezultati, četiri pobjede gostiju i jedno slavlje domaće momčadi, a u svakoj utakmici poraženi nije uspio zabiti gol. Jedini koji su se s gostovanja vratili praznih ruku su nogometaši Lia koje je s 2:0 pobijedio Klas. Doduše, Gladova momčad je uspjela zatresti mrežu, ali svoju pa ovakvo njegovo raspoloženje nakon utakmice uz nulu na bodovnom računu ne čudi.

Najuvjerljiviju pobjedu kola upisao je Vitez koji je s 4:0 slavio u Erdutu, Petrović, Barbarić, Rončević i Mlinarević su sav posao obavili već u prvih 45 minuta. Slavonac igra kao preporođen, bez puno muke su odradili posao protiv Elektre. Alen Buljević je bio jedini strijelac u prvom poluvremenu, dok su u nastavku pobjedu Tenjaca potvrdili Tiani Kućan i Juraj Markotić. Ante Pole i Nebojša Popović presudili su Daljski derbi golovima u završnicama prvog i drugog poluvremena. Slavonija se iz Ernestinova vratila sa sva tri boda, najprije su domaći u završnici prvog poluvremena došli do prednosti nespretnošću domaće obrane, a onda dvije minute nakon ulaska u igru Tomislav Pajić zabija za konačnih 0:2.

 

Čepin:           NK Klas         NK LIO              2 : 0
Ernestinovo: NK Sloga       NK Slavonija      0 : 2
Vuka:            NK Šubić       NK LIV 1949
Dalj:              NK Dunav     NK Radnički       0 : 2
Erdut:            NK Erdut       NK Vitez ’92       0 : 4
Osijek:           NK Elektra    NK Slavonac      0 : 3

Parovi 5. kola:

Tenja:               NK Slavonac      NK Klas
Antunovac:      NK Vitez ’92       NK Elektra
Dalj:                 NK Radnički      NK Erdut
Vladislavci:     NK LIV 1949     NK Dunav
Ivanovac:         NK Slavonija      NK Šubić
Osijek:             NK LIO               NK Sloga

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.