Radnički bez milosti, bez pobjednika u Ivanovcu, Slavonac preokretom do pobjede

S jučerašnjim utakmicama odigrano je i 15. kolo 2. ŽNL Osijek, a najuvjerljivi su bili Radnički i Klas.

Oglas

Oglas

Elektra je ugostila drugoplasirani Slavonac, a nakon preokreta su slavili gosti 2:3. Povela je Elektra pogocima Dominika Kovačića i Ivana Čuture, a preokret Slavoncu su donijeli Bruno Vladić, Srđan Radojčić i Andrej Merkaš.

Oglas

Dunavu je bilo dovoljno 12 minuta da riješi pitanje pobjednika protiv Murse, završilo je 2:0. Strijelci za domaćine su bili Nikola Lukić i Bruno Brlić.

Slavonija je u Ivanovcu ugostila BSK Beketince, a ovo je jedini dvoboj koji je završio remijem. Nakon 90 zanimljivih minuta mreže se nisu tresle pa je ostalo 0:0.

U odličnom susretu Vitez je svladao Liv 3:2. Strijelci za domaćine su bili Vedran Kovačić, Dejan Mišković i Tin Antoljak, a dvostruki strijelac za Liv je bio Ivan Zavorski.

Erdut je ugostio prvoplasirani Radnički, a gosti su slavili s enormnih 0:11. Trostruki strijelac za Radnički je bio Nebojša Popović, dva su dodali Njegoš Božović i Borna Cebić, a još su zabili i Dražen Čavar, Toni Jeremijaš, Armando Kajfeš i Domagoj Mihaljević (autogol Erduta).

Klas je u Čepinu uvjerljivo svladao Lio 6:0. Dvaput su za razigrane domaćine zabili Miroslav Horvat i Filip Sesvećan, a još su zabili i Marin Tomanović i Petar Šušak.