/Put Antonija Furića do Olympije JEDINI POŽEŽANIN NOMINIRAN ZA SPORTAŠA HRVATSKE U POJEDINAČNOM SPORTU
antonio furić fb

Put Antonija Furića do Olympije JEDINI POŽEŽANIN NOMINIRAN ZA SPORTAŠA HRVATSKE U POJEDINAČNOM SPORTU

Vrlo zanimljiv presjek fantastične karijere požeškog tjelograditelja Antonija Furića pojavio se na YouTubeu.  Ovaj veliki sportaš je imao veliku karijeru u svom sportu, nanizao je brojne izbore, naslove i medalje pa sve to možete pogledati iz nove perspektive.

U linku ispod teksta je novosnimljeni film o jednom od najboljih požeških sportaša ikad – bodybuilderu Antoniju Furiću. Antonio je jedini Požežanin u pojedinačnom sportu koji je nominiran za sportaša Hrvatske (2010- prvak Europe), te je 5 puta proglašavan za najboljeg sportaša Požege i požeško-slavonske županije.

U filmu govori o mladosti u svom Gradu, prvim sportskim koracima, karijeri i uspjesima, a zanimljiv uradak svakako treba pogledati jer djeluje iznimno motivacijski za sve mlade ljude i sportaše neovisno kojom sportskom granom se bave.

Foto FB Antonio Furić

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.