Puno promjena u kadrovskoj i igračkoj križaljci Podcrkavlja

Puno toga se događalo tijekom prijelaznog roka u Podcrkavlju, a svakako je najzvučnija vijest da Željko Hrušovski više nije trener seniorske momčadi. Njega je na klupi odmijenio Mladen Ivanković popularni Mačak.

Oglas

U klubu više nisu niti igrači Gabrijel Tomljenović, Alen Rajković, Matej Petrović i Petar Luketić koji su se vratili u svoje Zdence, a isto tako klub je napustio i Ivan Medić  momak koji je potekao u NK Podcrkavlju i zajedno sa spomenutim momcima, vraća se u NK Zdenac.

Oglas

Osim njih većina je ekipe ostala na okupu, a ljude u klubu raduje povratak u svlačionicu igrača koji su registrirani za klub, ali posljednju polusezonu ili čak cijelu sezonu, iz kojekakvih razloga, nisu igrali. Prije svega se to odnosi na Antuna Blažića i Kristijana Šimića, koji su prije pauze bili standardni prvotimci.

Oglas

Radu seniorskog pogona su priključeni i talentirani mladići iz juniorskog sastava – Marko Mirosavljević, Josip Abramović, Marin Bičanić i Antonio Hip, a svakako najzvučnije pojačanje momčadi Podcrkavlja je sjajni Rafael Paun koji je prošle sezone bio najbolji strijelac lige i nosio ekipu Mladosti iz Jakačine Male ka osvajanju naslova prvaka.

Osim njega u klub je sletjelo još jedno pojačanje i to na stoperskoj poziciji, ali isto tako i u podizanju dobre atmosfere – iz NK Mladost Divoševci stigao je Ivan Katinić, a nakon nekoliko uvodnih treninga odigran je i prva pripremna utakmica gdje je u Podcrkavlju gostovala ekipa iz Brodskog Stupnika.

NK Podcrkavlje – NK Slavonac 5:3
Strijelci za domaće su bili: Matej Plivelić 2, Zvonimir Šarić, Matija Orešković i Marko Mirosavljević.
Podcrkavlje / Foto Facebook
U nedjelju s početkom u 18.30 je zakazana nova utakmica u Podcrkavlju kada će na noge domaćinu stići Slavonac iz Bukovlja kao pravi test vrijednosti i prikaz pojačanja kluba.