Prvoplasirani Obreš prosuo bodove u trećem kolu Prve ŽNL Varaždin

U Svetom Iliji ovaj je vikend odigrano treće kolo Prve ŽNL Varaždin. Dva susreta, četiri momčadi i ukupno šest golova samo su predznak onoga što su gledatelji mogli vidjeti ove subote. 

NK Obreš – NK Plitvica (S) 1:2

Oglas

Vodeća je momčad na ukupnoj tablici ove subote zaigrala protiv NK Plitvica te prosula sva tri boda na domaćem terenu.

Oglas

Sve je krenulo nizbrdo s golom Leona Pujića u 12. minuti igre i tu su se domaći igrači pogubili. Tražili su se cijelo vrijeme prvog dijela susreta, ali također držali dobro svoju obranu kako ne bi s još većim zaostatkom otišli na odmor. Kada su malo predahnuli, zahvaljujući Deanu Pofuku i dosuđenom kaznenom udarcu, u 53. minuti igre je postignut izjednačujući pogodak. Međutim, za pobjedu gostiju u 79. minuti susreta, ukazao se Dario Prlog i tako priskrbio svojoj momčadi nova tri boda na tablici.

ŠNK Mladost Sigetec Ludbreški – NK Mladost Varaždin 3:0

Oglas

Nešto opuštenijim ritmom je odigran susret između Ludbreškog i Mladosti Varaždin. Iako opušteniji, no ne i susret bez žutih kartona. Čak osam disciplinskih mjera je iskazano tijekom 90 minuta igre, ali to je gotovo palo u zaborav nakon fantastičnih golova Diega Armanda da Silve Camposa (31. i 80.) i Marija Kranjeca u 62. minuti igre.

 

Fotografija: Facebook/NK Obreš Sveti Ilija