Prvo službeno okupljanje nogometaša Đakovo Croatije

Prvo službeno okupljanje je odrađeno danas (subota) , kako se to obično sportskom terminologijom kaže prozivka s početkom u 09:30 sati, na stadionu HNK Đakovo Croatia “Pazarište” .
S tim je završio odmor za nogometaše HNK Đakovo Croatia koji je potrajao od polovice ožujka zbog velike pandemije koja je zahvatila cijeli svijet, prvotimci su prije prisilne pauze od svog trenera dobili program treninga za kako bi ostali u trenažnom ritmu.
Stručnom stožeru koji čine Antonio Bošnjak, Hrvoje Ajman, Alen Lišić, Vladimir Vinković, Zvonimir Novoselić, Ivana Sadaić na čelu s glavnim trenerom Hrvojem Bušićem ponovno će se na raspolaganje staviti većina dosadašnjih prvotimaca iz prošle sezone, povratnik u plavo-crveni dres Luka Kolak, te novo pridošli igrači Dominik Dogan iz HNK Cibalia, Marko Kirhbauer iz HNK Bedem, Duje Batinić iz NK BSK BB, te još nekoliko igrača koji se trebaju priključiti u narednim danima i nekolicina igrača koji dolaze na probu kako bi zadobili povjerenje stručnog stožera.
Poziv za dolazak na početak priprema upućen je i igračima mlađih dobnih kategorija koji će se tijekom priprema pokušati nametnuti za ostanak u svlačionici seniora.
HNK Đakovo Croatia vjeruje u mladost, nastoji dati šansu mladim igračima da napreduju i ostvare svoj potencijal-
Kapetan T. Grgačević i dokapetan T. Bošković koji su jedni od okosnice ekipe, povest će suigrače u novu sezonu i ostvarenje što boljeg rezultata.
Nekolicina igrači koji neće nositi dres HNK Đakovo Croatia u narednoj sezoni zbog životnih okolnosti odlaze van mjesta stanovanja D. Stipanović, zbog poslovnih obaveza D. Hulak , ostali zbog novih sportskih ciljeva B. Župan koji odlazi u drugoligaša NK BSK BB, L. Prnjak u NK Osijek kako bi igrao I. HNL juniora, N. Hajnl u NK Vihor i S. Sente se vratio u Njemačku.
HNK Đakovo Croatia se zahvaljuje D. Stipanoviću, B. Županu, D. Hulaku, N. Hajnlu, S. Senteu, L. Prnjaku na svemu što su dali u plavo-crvenom dresu i želi im puno sreće i uspjeha u daljnjoj karijeri.