Prvi susreti polufinala kupa KKŽ: Gostujuće prednosti Radnika i Tomislava!

Odigrani su prvi susreti polufinala kupa Koprivničko-križevačke županije! U prvom susretu dana Tomislav iz Drnja nosi jedan pogodak prednosti iz slavlja 1:2 u prvom susreta u Imbriovcu, dok je u drugom susretu križevački Radnik iz Koprivnice izašao s identičnom prednošću! Uzvrati su na rasporedu za dva tjedna, 17.05.!

Oglas

Trenutno sedmoplasirana momčad 3. NL Sjever NK Koprivnica koja je do četvrtfinala došla svladavši Panoniju , Omladinac iz Herešina i Dravu iz Novigrada Podravskog, ugostila je na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici Radnika iz Križevaca, lidera 3. NL Sjever, koji je do polufinala kupa stigao izbacivši Mladost iz Molvi i Bratstvo iz Kunovca. Stvari su počele odlično za Radnik iz Križevaca te su poveli već u trećoj minuti pogotkom Gabriela dos Santosa Reganhama na asistenciju Kyryla Senka. U trideset i petoj minuti susreta prednost Radnika udvostručio je Hrvoje Mladen,  a stvari su se nastavile još gore za domaćina kada su ostali s igračem manje pa je Koprivnica na predah otišla s jednim igračem manje i dva pogotka zaostatka. No, Koprivničanci se nisu predali te su uspjeli prepoloviti zaostatak u sedamdeset i prvoj minuti susreta te pogotkom Brune Kunšteka za 1:2 postaviti konačni rezultat susreta ali i određenu nadu za uzvrat u Križevcima.

Oglas

Borac iz Imbriovca, trenutno petoplasirana ekipa ljestvice 4. NL BJ-KC-VT, nakon što je u prethodnim kolima kupa izbacio Mičetinac, Rudar u Glogovcu te Graničar iz Đurđevca u prvom susretu polufinala odmjerio je snage s trenutno trećeplasiranom momčadi poretka 1. ŽNL KC-KŽ, Tomislav iz Drnja, koji je na putu do polufinala izbacio Prugovac, Osvit i Ferdinandovac. Pred oko sto i pedeset gledatelja na Velikom Vrtu u Imbriovcu do početne prednosti stigli su gosti u sedamnaestoj minuti susreta pogotkom Vedrana Kovača. Do poluvremena, odnosno taman pred istek prvog,  Borac je uspio izjednačiti pogotkom Roka Dukića te se na poluvrijeme odlazi s 1:1. U drugom poluvremenu pogodaka nije bilo sve do sedamdeset i osme minute kada je goste u vodstvo doveo 1:2 Luka Zlatar te će Tomislav na uzvrat s jednim pogotkom kapitala ući u uzvratni susret u Drnju.

Oglas

Uzvrati u Drnju i Križevcima su na rasporedu za dva tjedna, 17.05.