/Prvi puta u Slavonskom Brodu Trofej Dinamo! TO JE ŠESTI OD SEDAM KVALIFIKACIJSKIH TURNIRA
trofej dinamo 1 ss yt

Prvi puta u Slavonskom Brodu Trofej Dinamo! TO JE ŠESTI OD SEDAM KVALIFIKACIJSKIH TURNIRA

Prvi put u Slavonskom Brodu održava se Trofej Futsal Dinamo. To je šesti od sedam kvalifikacijskih turnira za završnicu koja će se u rujnu održati na Šalati u Zagrebu. Osim seniorskih 12 ekipa još nastupaju veterani, limači i mlađi pioniri. Turnir je i humanitarni budući će dio prihoda biti uplaćen za obnovu sportskog igrališta Osnovne škole “Milan Amruš”. Od ponedjeljka, 1. srpnja na Stadionu Klasije na posebnoj podlozi na kojoj se igraju Svjetska i Europska futsal prvenstva održava se kvalifikacijski turnir za Slavoniju i Baranju.

Ovo je jedini turnir Trofeja Futsal Dinamo koji se igra u ovom dijelu Hrvatske te je otvoren za sve ekipe. Tako na njemu nastupa momčad iz Banja Luke kao i ona iz Našica koja nije prošla skupinu te je završila natjecanje. U natjecanju kod seniora je 12 ekipa koje su podijeljene u 4 skupine po 3 te su prve dvije prošle dalje. Svaki dan je na programu bila jedna skupina te se moglo vidjeti jako dobrih utakmica uz nekoliko klasnih igrača futsala, dok je i posjeta gledatelja bila više nego dobra. Jučer 5. srpnja na programu su bila četvrt – finala, dok večeras polufinala počinju u 19 sati, a finalna utakmica za 1. mjesto na programu je oko 21 sat. Među favoritima su uz Banjalučane još. AP Barišić za koje igraju: Bundavica, Gudelj, Đerek, G.Jurić, Sekulić te Osječani: Čavar, Kajfeš i Horvati, a tu je i jaki SB 86 Pecom s nizom jakih imena (Josip Šebalj).

Foto SS YT

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.