Prvi poraz za Bednju, a prva pobjeda za Dubravku-Zagorac

U drugom dijelu šestog kola Elitne ŽNL Varaždin susrelo se preostalih osam momčadi. Najveće iznenađenje pružili su igrači Poleta Tuhovec pobjedivši prvoplasiranu momčad.

ŠNK Polet Tuhovec – NK Bednja 2:0

Oglas

U Tuhovcu je odigran susret domaćina s prvoplasiranom momčadi NK Bednjom. No, to što su gosti visoko rangirani na tablici nije spriječilo igrače Poleta da pokažu sve svoje kvalitete. Savladali su ih golovima Sakača (26.) i Janušića u 71. minuti igre.

Oglas

NK Budućnost (V) – ŠNK Novi Marof 0:4

Oglas

Nakon izgubljene utakmice prošlo kolo, igrači Novog Marofa, došli su u Vidovec po pobjedu. Obrana im je bila čvrsto postavljena, a golove su s lakoćom postizali. Za pobjedu i tri osvojena boda su zaslužni: Karlo Pečnik, Vedran Brdar, Sebastijan Štriga i Lukas Stojak.

NK Dubravka-Zagorac – NK Plitvica (G) 3:1

U Turčinu su nogometaši NK Dubravke-Zagorac odmjerili snage sa zadnjeplasiranom momčadi NK Plitvica (G). Nije bilo previše iznenađenja za gostujuću momčad, ali su domaćini zato ovo kolo upisali prvu pobjedu ove sezone. Veliko slavlje pred domaćom publikom su priuštili zgodici Nikole Bubnjarića i Florijana Samboleka. Dok, jedini pogodak za gostujuće igrače, je zabio Matheus Santana Graia u 62. minuti susreta.

ŠNK Nedeljanec – NK Zelengaj 6:2

Posljednji susret šestog kola je odigran u Nedeljancu gdje je domaća momčad ugostila NK Zelengaj i poslala ih kući praznih ruku. Gotovo je cijeli arsenal golova ispucan već u prvom dijelu susreta. Sve je započelo u četvrtoj minuti golom Emanuela Škvarića, a niz su nastavili Medved (8. i 35.), Buhin, Modrić i Buden. Nedovoljna za pobjedu, ali dva važna zgoditka za goste su zabili Horvat i Marciuš.