Prve kvalifikacijske utakmice u Dračicama i Dalju

U nedjelju, 12. lipnja, odigrat će se prve utakmice kvalifikacija za popunu mjesta u osječko-baranjskoj 1. ŽNL. Ranije je ždrijebom odlučeno kako će se za preostala dva mjesta i plasman u viši rang boriti Dračice i Vihor iz Jelisavca, te Radnički iz Dalja i Mladost iz Draža.

Oglas

Dračice su đakovačku Segundu osvojile vrlo suvereno, s čak 70 osvojenih bodova, što je čak 14 više u odnosu na drugoplasirani Polet. U svih 26 kola, dračička momčad nije doživjela nijedan poraz. Vihor je pak prvak našičkog središta, a prvenstvo su osvojili sa 65 osvojenih bodova, što je četiri boda više u odnosu na drugoplasiranu Slogu.

Oglas

Najuvjerljivije je naslov osigurala momčad Radničkog iz Dalja koja je u 22 kola stopostotna. Radnički je slavio u svim susretima ove sezone, a ukupna gol razlika ekipe iz Dalja je 112:14. Mladost je pak titulu osvojila najteže, jer se do zadnjeg kola za naslov borila s ekipom iz Jagodnjaka s kojom je na kraju imala isti broj bodova. Naslov prvaka je otišao u Draž zahvaljujući boljem međusobnom skoru.

Oglas

Utakmice su na rasporedu u nedjelju od 18 sati. U prvim su susretima domaćini Dračice i Radnički, dok se uzvratne utakmice igraju 19. lipnja.