Prvak remijem otvorio natjecanje Prve ŽNL VSŽ

Prvak je imao tu čast otvoriti natjecanje koje je u prošloj sezoni osvojio, a čini se da je od prve runde potvrđena stara teza da je uvijek lakše osvojiti nego obraniti. No razloge tome treba tražiti i u vrlo dobrom gostu iz Drenovaca koji nije ustuknuo pred osvajačem lige nego je čvrstom i beskompromisnom igrom stigao do boda u Ceriću.

Oglas

Možda neki pomisle da je neriješeno naš mali kiks, moguće, ali ekipa Borac Drenovci je vrlo dobra, borbena i dobro posložena, budu svakome zahtjevan rival. Mi odmah u problemu bez 4 stožerna igrača, a teško ih nadomjestiti. Dominik Marinčić, Josip Sučić i Željko Kockarević – bez skoro cijelog veznog reda. Moram priznati da nismo bili pravi i onakvi na kakve sam dečke navikao, dva se vratila nakon Corone i vidi se nije to lako. Vodili smo prekrasnim golom Pere Marinčića i dopustili nakon našeg kornera da nam igrač sa centra krene i prođe kraj mojih 5 igrača i lopta se od Stanića odbije u gol. Ali gledajući nekako najrealnije iako smo u 89.minuti imali gredu od koje se lopta odbila u zemlju, a Jakovljević i Blašković je nisu uspjeli ugurati u gol. Suđenje kao i obično nemamo zamjerke – svi griješe ja, igrači tako i suci i nije problem kada nema namjere. Na utakmici je nije bilo – trener Mladosti C Ivan Lukić – Sretno svima u novoj sezoni.

Čestitam dečkima na borbenosti, htijenju, zalaganju, tako se bori za svoje mjesto, svoj klub, a uzeti bod kod prošlogodišnjeg prvaka je uspjeh. Razbijao sam glavu dva tjedna kako zaustaviti njihovu pokretačku snagu Blašković – Marinčić i uspjeli smo u tome. Defanzivno smo odradili odličnu utakmicu, žrtvovali napad zbog čvrste obrane, nije mi žao. Suđenje – kažu ljudi ne vrijedi se s rogatima bosti, ali linijski suci izvanredni. Ljudima u Ceriću svako dobro – Željko Grgić Borac.