Prvak proslavio naslov prvaka velikom pobjedom, neumoljiva Elektra, Slavonac pobjedom zaključio ligu

Kao i u većini hrvatskih liga, tako je završeno i natjecanje u 2. ŽNL Osijek za sezonu 2021./2022. Prvak se odavno zna, to su nogometaši Radničkog iz Dalja, a prvaci su taj naslov proslavili na domaćem terenu.

Oglas

Oglas

Drugoplasirani Slavonac je na domaćem terenu svladao Slavoniju 4:1 te tako pobjedom zaključio ovu sezonu. Strijelci za domaćine su bili dvaput Hugo Vitor de Lima da Silva te po jednom Srđan Radojčić i Ivica Musa. Jedini strijelac za goste bio je Goran Dakić. Remizirali su u međusobnom dvoboju Vitez i Dunav, bilo je 2:2. Strijelci za domaću momčad bili su Sven Smoljo i Mihael Krivak, dok je dvaput za goste zabio Bruno Brlić.

Oglas

Neumoljivo je Elektra slavila u gostima kod Erduta, bilo je 1:9 u izrazito neravnopravnom dvoboju. Strijelci za goste bili su Petar Milović, Tin Ujević, Matija Lovrinović, Filip Bićan, Marko Maksimović te po dvaput Jan Jerbić i Petar Mihelić. Počasni pogodak za Erdut djelo je Danijela Kordića. Klas je ugostio Mursu u Čepinu, a slavili su gosti 1:3. Strijelci za 10. pobjedu Murse ove sezone bili su Hrvoje Hendrih, Damir Vuković i Ivan Stazić, dok je počasni pogodak za Klas zabio Fran Modrić.

Lio je ugostio BSK, a slavili su gosti sa sigurnih 0:4. Strijelci za veliku gostujuću pobjedu BSK-a bili su Kristijan Bačani, Goran Stanković, Matej Lučić i Danijel Hnatek. Ovogodišnji prvaci, nogometaši Radničkog, su na domaćem terenu slavljem protiv Liva 6:2 proslavili naslov prvaka ove sezone. Strijelci za 100-postotni učinak na kraju sezone Radničkog bili su Dražen Čavar, Njegoš Božović, Borna Cebić i Nebojša Popović, dok su Miro Ivanović i Antonio Kurbalić zabili autogolove.