NK Plitvica (S) izgubljenim susretom u petom kolu propustila vodstvo u Prvoj ŽNL Varaždin

U subotnjem su terminu odigrane dvije utakmice petog kola Prve ŽNL Varaždin. NK Obreš odigrao ključnu utakmicu za sam vrh tablice, a NK Plitvica (S) je osim izgubljene utakmice izgubila i mogućnost prvog mjesta.

Oglas

NK Obreš – NK Sloboda Varaždin 6:1

Oglas

U Svetom Iliji su nogometaši prvoplasiranog Obreša u šestom kolu ugostili Slobodu Varaždin. Reklo bi se da je to za domaćine bila jedna od rutinskih utakmica s obzirom na to da je Sloboda na začelju tablice po broju bodova. No, ovo je bilo ključan susret zbog zadržavanja prve pozicije na tablici. U svemu tome su im pomogli golovi Mikića, Pofuka i Kresingera u prvom dijelu utakmice te Štrige, Pavlića i iznova Kresingera u drugom dijelu igre. Jedini gol za suparničku ekipu je zabio Matija Huzjak u 75. minuti igre.

Oglas

NK Mladost Varaždin – NK Plitvica (S) 2:1

NK Plitvica je u gostima ove subote izgubila utakmicu i time propustila vodstvo na tablici Prve ŽNL Varaždin. Iako je Mladost zbog dva žuta kartona ostala bez igrača u 85. minuti susreta, gosti nisu mogli probiti obranu domaćina i rezultat je imao negativan ishod za njih. Već je u prvom poluvremenu igre Petar Palatinuš ostvario prednost za Mladost, a u 62. minuti igre dodatno ju je povećao Dominik Matučec. Vlatko Kojić jedinim golom za goste u 95. minuti nije mogao promijeniti rezultat, ali je smanjio gol razliku.