Prva ŽNL VSŽ: Uvertira u Gradištu bez pobjednika, Mladost brani vrh protiv Nosterije

Zadnje ovogodišnje kolo otvorili su u Gradištu domaći Slavonac i aktualni prvak koji su na kraju podijelili bodove i mogu se spremati na zimski san. Ostatak lige mora odraditi još 90 minuta, a najzanimljivije će biti u Vođincima gdje lider brani stečenu prednost i traži pobjedu za kraj protiv opasne Nosterije – tri boda garantiraju jesenski naslov, a kiks čeka Sloga koja također može do istoga s prvim preduvjetom – pobjedom u Trpinji. Mitnica i Croatia igraju derbi kola i traže što bolju poziciju za proljeće s nadom da će ovi ispred malo prosuti bodove kako bi nastavak natjecanja bio što interesantniji. Tko će prezimiti s fenjerom u ruci doznat ćemo nakon gostovanja trenutnog fenjeraša iz Prkovaca u Iloku te susreta u Vrbanji gdje će na noge domaćinu gost iz Drenovaca. Fruškogorac bi pobjedom olakšao puno sebi, ali i ostalima koji su blizu opasne zone, prije svega ekipi iz Šiškovaca koja dočekuje Županjce te Frankopanu koji će tražiti bodove protiv gosta iz Negoslavaca.

Oglas

Gradište: Slavonac – Mladost Cerić 1:1 (A.Jančić / D.Marinčić)

Oglas

Utakmica u kojoj su gosti dominirali prvo poluvrijeme, a mi smo drugo poluvrijeme igrali Viktoriju na njihov gol. Sve u svemu realan rezultat. Gol je postigao Jančić Ante. Inače ne volom isticati nikoga, ali moram pohvaliti našeg vratara Starčevića te najstarijeg igrača Galovića kao i Puljića koji je odigrao odličnu utakmicu. Suđenje pomoćnika ok, dok je glavni sudac previše griješio, vjerujem bez loše namjere. Ekipi Cerića kao i ostalim ekipama želim sto manje ozljeda u proljeće. Hvala i Sportalu na praćenju naše lige. Sportski pozdrav – za ovu polusezonu toliko od trenera Slavonca Mirka Godanja.

Oglas

Kako lijepa utakmica NK Slavonac Gradište i NK Mladost Cerić. Kao da smo precrtali prošlu godinu – puna dominacija mojih dečki u prvom poluvremenu, vodstvo 0:1, i 3-4 one zicer zvane, uz gredu i onda drugo poluvrijeme dominacija domaćih – gol i prigode za njih uz 3 vrhunske obrane moga vratara, u stvari oba vratara odlični. Baš realno na kraju. Poznato je da su domaći dečki vrlo korektni, tako i ovoga puta i milina igrati protiv njih na njihovom odličnom terenu i pravom nogometnom okruženju. Malo i sreće za nas jer domaćin u puno problema u rosteru i mi također, ali osjetno manje. Njima jako fali odlični Stipe Jančić, nama Marko Blašković. O drugome ne želim pričati jer bi umanjio ljepotu utakmice i vrhunskih uvjeta. Možda dva najmirnija trenera na klupama, kolega Godanj i ja i za kraj polusezone – baš utakmica za uživati, ali ne toliko nama trenerima zbog različitih poluvremena. Hvala ljudima iz Gradišta na gostoprimstvu, slijedi u nedjelju još prijateljska sa NK Zadar u Ceriću i odmor. Koliko smo uradili i koliko je zaslužen, pokazat će analiza ovih 15 kola gdje nismo gubili puno, ali uz 7 nerješenih ishoda. Svima ugodan odmor od obveza i treninga, uz sportski pozdrav. Živjeli, a ja jedva čekam odmak od nogometa. Hvala svima koji su ovaj sport činili ljepšim, ali ipak najviše mojim nogometašima, treba mene “mrguda” trpjeti – poentirao je za oproštaj u ovoj kalendarskoj sezoni trener Mladosti iz Cerića Ivan Lukić.

 

Kolo Datum/vrijeme Mjesto Utakmica Rezultat
15 13.11.2022 14:00 Vrbanja NK Vrbanja – NK Borac (D) -:-
13.11.2022 14:00 Vođinci NK Mladost Vođinci – NK Nosteria -:-
15 13.11.2022 14:00 Šiškovci NK Budućnost (Š) – NK Županja 77 -:-
15 13.11.2022 14:00 Ilok HNK Fruškogorac – NK Slavonac Prkovci -:-
13.11.2022 14:00 Vukovar HNK Mitnica – NK Croatia Bogdanovci -:-
15 13.11.2022 14:00 Andrijaševci NK Frankopan (RA) – NK Negoslavci -:-
15 13.11.2022 14:00 Trpinja NK Sinđelić – NK Sloga Štitar -:-
12.11.2022 14:00 Gradište NK Slavonac Gradište – NK Mladost Cerić 1:1

 

Strijelci:

11
Ćuk Domagoj (NK Mladost Vođinci)
Malančuk Dražen (1 KU) (NK Croatia Bogdanovci)
Marošević Benjamin (2 KU) (NK Mladost Vođinci)
10
Erić Nenad (1 KU) (NK Negoslavci)
Jančić Stipe (NK Slavonac Gradište)
Marinović Marijan (NK Nosteria)
Pejić Alen (2 KU) (NK Sloga Štitar)
8
Marinčić Petar (2 KU) (NK Mladost Cerić)
Miličević Gabrijel (NK Mladost Cerić)
Šikić Bruno (3 KU) (NK Vrbanja)
7
Šuker Luka (2 KU) (NK Nosteria)
6
Blažević Adrijan (NK Budućnost (Š))
Blekić Marko (HNK Mitnica)
Hasanbašić Nisad (3 KU) (NK Borac (D))
Kulovnjak Luka (NK Frankopan (RA))
Pavlović Antonio (1 KU) (NK Nosteria)
Pejić Antun (NK Sloga Štitar)
5
Bebek Josip (3 KU) (NK Frankopan (RA))
Božić Strahinja (NK Negoslavci)
Brajković Dino (1 KU) (HNK Mitnica)…