Prva ŽNL VSŽ: Drenovci i Cerić vidjeli domaće pobjede, Vođinčani na ispitu u Županji

U subotnjoj premijeri kola u Drenovcima i Ceriću su domaćini upisali pobjede, a čeka se današnji odgovor i rasplet vodećih momčadi na vrhu. Sjajna utakmica u Drenovcima, sedam pogodaka od čega 4 u zadnjih petnaestak minuta, dva kaznena udarca u tom periodu i pogodak za pobjedu domaćina duboko u nadoknadi. Jedan manje je pao u Ceriću gdje neizvjesnosti nije bilo niti mrvica u odnosu na drugu utakmicu pa je domaćin na vrijeme riješio pitanje pobjednika s dva rana pogotka, a gost tek ublažio poraz sredinom drugoga dijela.

Oglas

U nedjeljnim obračunima čeka na s rasplet u borbi za vrh pa tako Sloga ima prigodu učvrstiti vrh protiv Frankopana u utakmici u kojoj je apsolutni favorit. Posrtaj Vođinčana uz to čekaju igrači Mate Lukačevića na teškom gostovanju u Županji gdje će Dikonićeve trupe imati pravi ispit. Iza njih će Nosteria tražiti uključivanje u taj dvoboj pobjedom nad gostom iz Vrbanje. Vrlo zanimljiva utakmica će se igrati u Prkovcima gdje je u derbiju začelja gost momčad iz Šiškovaca, a u Negoslavcima i Bogdanovcima bi se trebali igrati prilično rasterećeni i mirni susreti bez prevelikog razultatskog imperativa.

Kolo Datum/vrijeme Mjesto Utakmica Rezultat
05.11.2022 14:00 Drenovci NK Borac (D) – NK Slavonac Gradište 4:3
05.11.2022 14:00 Cerić NK Mladost Cerić – NK Sinđelić 5:1
14 06.11.2022 14:00 Štitar NK Sloga Štitar – NK Frankopan (RA) -:-
06.11.2022 14:00 Negoslavci NK Negoslavci – HNK Mitnica -:-
06.11.2022 14:00 Bogdanovci NK Croatia Bogdanovci – HNK Fruškogorac -:-
14 06.11.2022 14:00 Prkovci NK Slavonac Prkovci – NK Budućnost (Š) -:-
06.11.2022 14:00 Županja NK Županja 77 – NK Mladost Vođinci -:-
14 06.11.2022 14:00 Nuštar NK Nosteria – NK Vrbanja -:-
Oglas

 

Oglas

Što se mene tiče mi smo danas pobijedili. Došli smo u Drenovce s 11 igrača od toga 3 igrača od 16 godina. Nismo se predali već kod 2:0 se vratili na 2:2. Kod 2:1 ne sudi nam se čisti jedanaesterac. Cijelu utakmicu smo bili ravnopravni u polju, ali protiv 11-teraca ne možes ništa kao ni protiv nekih ljudi. Jančić Stipe je danas igrao ozlijeđen i postigao 2 gola te Mioč jedan. Incident koji se desio u 79’ gdje je domaći igrač hvata za vrat, a drugi ga udara šakom je toliko jadno da ne može jadnije. Mislio sam da su ta vremena prošla, ali očigledno je negdje vrijeme stalo. Ovom izjavom želim da i ostali koji nisu bili na utakmici znaju o čemu se radi, a ne da prebacujem krivnju na nekoga. O suđenju sam sve rekao, a bilo bi nepravedno reći da su svi domaći igrači bili nekorektni, već samo pojedinci kojima nije mjesto na sportskim terenima. Sportski pozdrav – Mirko Godanj Slavonac.

Napokon nešto od mojih dečki. Onako kako sam navikao. Moram priznati da smo i imali malo sreće jer kolega trener na klupi Sinđelića imao puno problema u rosteru, ali to mislim da ne umanjuje našu pobjedu. Moram istaknuti da od svih ekipa koji su bili u Ceriću dečki iz Trpinje sigurno igraju najljepši nogomet sa svim pravilima i kolega trener očito radi posao koji zna i prenosi igračima. Uz korektno ponašanje, ono što sam govorio da su odlična i veoma kulturna ekipa. Čestitke za napokon ekipu koja ne igra dum – dum nogomet. Mi napokon, ono što znamo, pogotke za nas postigli Miličević x 3 , Bošnjak i Marinčić Petar. Suđenje gospodina Jukić s pomoćnicima vrlo preporučljivo i vrlo dobro. Lijepa utakmica i za nas vrlo važna. Čestitam dečkima i želimo sreću našem Marku Blašković na odlasku u Finsku. A sada odličnom Slavoncu u Gradište da vidimo da li smo vratili dobar tonus. Sportski pozdrav – Ivan Lukić, Mladost Cerić.