PRVA ŽNL VPŽ: Vukosavljevica i dalje u igri za prvo mjesto, Plavi dali 8 komada Orešcu, odličan derbi u Koriji

Kompletirano je 24. kolo, u kojem smo mogli vidjeti mnogo golova. Nije bilo značajnih promjena na tablici. No Limit i Vukosavljevica i dalje su s istim brojem bodova.

PLAVI(JP) – OREŠAC 8:1

Orešac je u Jugovo Polje doputovao s 9 igrača. Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 5:0, pri čemu su golove postigli Ivan Nemet autogol, Marijan Holec tri puta te Andreas Dujam jednom. Plavi su igrali s 10 igrača nakon što je Sinan Nika dobio dva žuta kartona u 36. i 38. minuti. U drugom poluvremenu Ivan Nemet smanjio je rezultat na 5:1, a preostala tri gola za Plave postigao je Dominik Kralj.

SVETI ĐURAĐ – NO LIMIT TVIN 2:6

No Limit, koji ne zna za lošu predstavu, nastavlja odličnom igrom te osvaja bodove i povećava gol-razliku. Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 1:4. Pogotke za No Limit postigli su Leonnardo Alavanja 2 puta, te po jedan Theo Filipović i Dominik Belani, dok je za Sveti Đurađ zabio Matej Vinak. Odmah na početku drugog poluvremena Vinak smanjuje na 2:4, dok su preostala dva gola za No Limit postigla Ivano Lazić.

MUNJA(VR) – MLADOST(V) 1:2

Odlična utakmica odigrana je u Velikom Rastovcu. Munja je povela u 19. minuti preko Luke Vide, no nedugo zatim, u 24. minuti, Domagoj Pakšec izjednačava iz kaznenog udarca te se s rezultatom 1:1 odlazi na odmor. U drugom poluvremenu, u 64. minuti, Josip Vida dobiva izravni crveni karton i ostavlja svoju ekipu na cjedilu. Mladost je znala iskoristiti igrača više pa je u 74. minuti Mateo Nemčec postavio konačan rezultat. Mladost je i dalje s istim brojem bodova kao i No Limit, ali No Limit ima bolju gol-razliku za 5 golova.

OMLADINAC(K) – CROATIA(G) 3:2

Omladinac je započeo utakmicu s igračem manje te je tako odigrao cijelu utakmicu i osvojio 3 boda. Croatia je na poluvremenu vodila golom Antuna Hodaka. U drugom poluvremenu, Korija je ubacila u brzinu više te su Karlo Horvatinović i Josip Barušić svojim pogocima preokrenuli rezultat. U 83. minuti Josip Peterfi izjednačava rezultat, a pobjednički gol postiže Valention Jeličić u 89. minuti.

PODRAVAC(S) – DINAMO(J) 1:12

Golove za Dinamo su postigli Ribeiro De Oliveira Matheus Vinicius 7 puta, Darko Kokoška 2 puta, te po jednom Antonijo Kušen, Damjan Okolić i Antonio Krušelj, dok je Mario Matić postigao počasni pogodak za Podravac.

DRAVA – PODGORJE 4:0

Drava je na domaćem terenu savladala Podgorje. Pogotke su postigli Elvis Klaus 2 puta, te po jednom Mario Bedeković i Josip Draganić.