PRVA ŽNL VPŽ: No Limit 11 komada, Vukosavljevica i dalje prva, hat-trick Matije Zemana

Ovaj vikend je odigrano 20. kolo Prve ŽNL VPŽ, postignuto je mnogo golova. Limit 11 komada strpao Podravcu iz Sopja, u Koriji gledatelji su mogli vidjeti 10 pogodaka. Dinamo Josipovo dobio je vikend za odmor jer se ekipa NK Bilogora 1947 povukla iz natjecanja.

PLAVI(JP) – MUNJA(R) 0:4

U Jugovom Polju, Munja je došla s jednim ciljem – uzeti tri boda, i to su i ostvarili. Josip Vida je u 23. minuti svojim pogotkom doveo Rastovčane u prednost. U drugom poluvremenu, Josip Vida povećava vodstvo u 54. minuti. Nedugo zatim, Plavi ostaju bez jednog igrača u 60. minuti zbog ozljede, a na klupi nisu imali zamjenu, pa su tako igrali sa deset igrača. Deset minuta kasnije, ozlijedio se i drugi igrač Plavih, pa su završili utakmicu s devet igrača i još su primili 2 gola, koje je postigao Ivan Amidžić.

OMLADINAC(K) – SVETI ĐURAĐ 7:3

U Koriji je sve bilo kristalno jasno od samog početka utakmice, kada je Omladinac poveo 2:0 u prvih 7 minuta preko Noe Jerbića i Marka Šandrka, te nastavio istim tonom. Dalje su golove zabijali; Vedran Grubić s 2 pogotka, a po jedan pogodak postizali su Karlo Horvatinović, Stjepan Čičak i Fran Pernar. Za Sveti Đurađ golove su postigli Tin Szabo, Dalibor Ladović i Mihael Bistrović.

DOŠK(D) – OREŠAC 4:1

Došk je uzeo tri lagana boda, iako se od početka nije činilo tako jer je Orešac poveo u 16. minuti preko Mateja Nemeta i dobro se držao do 30. minute, kada Toni Sitar izjednačava rezultat. Tada na scenu stupa Matija Zeman i sa svoja tri pogotka u 36., 53. i 70. minuti donosi bodove svojoj ekipi.

PODRAVAC(SO) – NO LIMIT TVIN 0:11

U Šarovci, No Limit je s lakoćom postigao 11 golova i otišao kući sa 3 boda. Golove su postigli: Theo Filipović 3 puta, Benjamin Široki 3 puta, Franko Kožnjak 2 puta, Ivano Lazić 2 puta i Ivan Saša Svarbić jednim pogotkom.

DRAVA(TP) – MLADOST(V) 1:3

Vukosavljevica odnosi 3 važna boda u borbi za prvaka. Već u 1. minuti Vukosavljevica dolazi u prednost preko Matea Nemčeca, a još do kraja poluvremena postižu još jedan pogodak, i to u 28. minuti preko Ronalda Meszeša. U drugom poluvremenu, Ivan Komar u 53. minuti postiže treći pogodak za Mladost, a deset minuta kasnije Ivan Mareković ublažava poraz ekipe iz Terezinog Polja.

PODGORJE – CROATIA(G) 3:1

U Podgorju, domaća ekipa odnosi sva tri boda s tri pogotka postignuta u razmaku od 8 minuta. Golove su postigli Patrik Bukvić jednom te Matia Horvat dva puta. Za Croatiu je pogodak postigao Maro Hegediš u 90. minuti, što je poprilično kasno da bi ekipa iz Grabrovnice uspjela više prijetiti Podgorju.