Prva ŽNL – poklon Nosteriji za stoti rođendan

Nosteria živi lijepe dane. Dream Team je na najbolji mogući način potvrdio pretpostavke uoči početka prvenstva da će biti teško zaustavljiv i da će imati jedinog ozbiljnog konkurenta u liku susjeda i velikog sportskog rivala iz Cerića. Korona je nažalost prekinula natjecanje što u Nuštru nisu vjerojatno shvatili tragično jer su na polovini natjecanja bili na prvoj poziciji pa su nakon zaključenja lige promovirani u novog županijskog prvoligaša, a prema dostupnim informacijama Mladost iz Cerića bi trebala u kvalifikacije što bi doista bilo zasluženo. Prava je šteta što nismo imali prigodu gledati obračun ove dvije momčadi u nastavku natjecanja jer obje ekipe obiluju vrlo kvalitetnim nogometašima čak i s prvoligaškim iskustvom.

Momčad iz Nuštra je na koncu završila na 1.mjestu s 13 pobjeda i sa samo jednim remijem (12 pobjeda zaredom) ispred vrlo dobre ekipe iz Cerića. Gol razlika je na kraju glasila 56:5, a igrali su igrači Nosterije finale županijskog kupa izbacivši ekipe iz ranga više (Mladost Vođinci, Borinci Jarmina i Slavonac Komletinci) i u finalu protiv NK Dilj izgubili na penale. Iz kluba najavljuju da će ekipa ostati na okupu te uz neka pojačanja koja su u procesu realizacije igrati zapaženu ulogu i u rangu više. Nagodinu klub iz Nuštra slavi 100 godina postojanja i nije mogao biti bolji poklon klubu nego se vratiti u rang kojemu sigurno pripada.

U tijeku je zanimljiva akcija kluba na svojoj klupskoj FB stranici gdje možete pogledati jedanaest prekrasnih pogodaka s pripadajućim strijelcima te se uključiti u izbor te pogledati i odabrati onaj najljepši, a do svih pogodaka koji su u konkurenciji možete doći putem poveznice:

NAJGOL

Glasanje traje do 27.06 u 00:00!

Foto FB Nosteria Nuštar