Nema kraja napetosti u Prvoj ŽNL Bjelovarsko-bilogorske županije

U četvrtom će kolu Prve ŽNL Bjelovarsko-bilogorske županije nedjelja biti pravi nogometni dan. Snage će odmjeriti 15 momčadi od kojih najveću bitku, za prva tri mjesta na ukupnoj tablici, vode čak pet klubova.

Oglas

Oglas

Iako će subota biti nešto mirniji dan s tek jednim susretom, bit će to i najnapetiji derbi ovoga vikenda. NK Daruvar, koji trenutno zauzima drugo mjesto na ukupnoj tablici, ugostit će na svom terenu vodeću momčad – NK Ribar Končanica. Prava poslastica za ljubitelje dobrog nogometa!

Oglas

Nedjelja je rezervirana za preostalih šest susreta. U Siraču će biti poprilično zanimljivo gledati goste koji ovo kolo moraju pobjediti NK Kamen ukoliko misle ući u top pet, a isto tako NK Bilo u gostima mora pobjediti Brezovac kako bi došao do svojih prvih bodova. Osim njih, po svoje prve bodove, kreću i nogometaši NK Tomislava i NK Gordowe u međusobnom susretu u Bereku. Dok, se isit bore za prve bodove, NK Ivanska teoretski lovi prvo mjesto na ukupnoj tablici protiv sedme plasirane momčadi – NK Bilogorac (VT). Podjednakih bodova, u Hercegovcu će se odigrati utakmica s NK Lastom. Iako je NK Hajduk Hercegovac odnio tešku pobjedu prošlo kolo, a Lasta izvukla remi – u nedjelju ćemo saznati tko je ovoga puta imao više sreće! Za kraj ovog fantastičnog nogometnog dana, doprinijet će i susret između NK Rovišća i prošlogodišnjih viceprvaka – NK Zdenke 91.

 

Fotografija: Facebook/HNK Daruvar