Prva službena utakmica u PSŽ sutra u Trenkovu

Stiglo je vrijeme za povratak službenim natjecanjima i u Požeško-slavonskoj županiji. Prvi službeni susret je onaj u osmini finala županijskog kupa između Sloge i Kutjeva. Radi se o zaostaloj utakmici koja se trebala igrati uoči početka sezone pa je termin dogovorom klubova pomaknut malo prema naprijed no korona je rekla stop.

Oglas

Ipak dočekali smo i novi početak, ustvari nastavak natjecanja koje je u globalu stiglo do četvrtfinala koje je na rasporedu tjedan dana kasnije pa je ovo tek uvertira za ono što dolazi. Gledatelji željni pravih nogometnih uzbuđenja će definitivno doći na svoje pogotovo što imaju zeleno svjetlo za okupljanja uz poštivanje epidemioloških mjera.

Oglas

Susret je zakazan za sutra (nedjelja) s početkom u 18 sati na legendarnom igralištu Park u blizini dvorca koji čeka obnovu. Vidović, Kolomaz, Maras, Đak, Bešlić… su definitivno imena koja mogu zapapriti svakom pa će biti zanimljivo vidjeti odnose snaga nakon duge pauze te na licu mjesta pogledati nove kutjevačke akvizicije.

Oglas

Uoči ovoga susreta gledatelji će biti počašćeni još jednom županijskom poslasticom i susretom trećeligaša Slavonije i Slavije u Požegi danas na stadionu kraj Orljave, ali s prefiksom prijateljski tako da konačno kreće ono pravo na radost ljubitelja nogometne igre u Požeštini.