“Prva nogometna lopta 2023”: Slavija i Graničar najbolji

Međunarodni turnir u kategoriji Limača odigran u Županji potpuno je opravdao svoju organizaciju, bio je to pravi festival talenta, prijateljstva, borbe i veselja.

Oglas

Najviše su se veselili domaći i pleternički nogometaši, no svi su se prezentirali u lijepom izdanju, a posebice organizatori koji sa svih strana primaju pohvale za organizaciju turnira. Igralo se u dvije kategorije, u subotu se na terenima bili oni nešto stariji nogometaši u kategoriji U-11, dok su u nedjelju na borilište izašli njihovi mlađi prijatelji do devet godina.

Oglas

Prvog dana do završnice su stigli nogometaši iz Županje i Vinkovaca, kao pobjednici su izašli mladići iz Škole nogometa Graničara, ekipe Cibalije su osvojile drugo i treće mjesto, dok su kao četvrti završili mali nogometaši Radničkog.

Oglas

U nedjelju su sjajan rezultat ostvarili nogometaši pleterničke Slavije koji su pod vodstvom trenera Ivice Pejnovića osvojili turnir ispred drugoplasiranog KŠN Hypo limač, Marsonije koja je završila kao treća te još jednom Radničkog iz Županje koji je u obje kategorije bio u samoj završnici.

Vrijedni organizatori su se potrudili nagraditi i najbolje pojedince. Najbolji vratar bili su David Rošić iz Graničara kod starije te Dino Plasajac iz Hypo limača, najbolji strijelci Roko Nović iz Cibalije te Pavle Mišić iz AOF Modriča, dok su najboljim igračima turnira proglašeni Luka Kokanović iz Graničara i Rafael Šugić iz Slavije.

– Veliko hvala svim klubovima koji su sudjelovali, jednako tako i svim sponzorima i donatorima kao i Gradu Županji te ŽNS VSŽ na pomoći u organizaciji, upravi NK i ŽNK Graničar, gradonačelniku Juzbašiću, našim volonterima, trenerima i sucima. Posebno hvala našim tatama i mamama na svesrdnoj pomoći. Čestitke svim pobjednicima, nadamo se da ćemo se i sljedeće godine vidjeti u Županji, a mi smo se malo bacili u probleme jer razmišljam – kako ovo nadmašiti? – zadovoljan je nakon turnira voditelj ŠN Graničara Hrvoje Bušić.