Prva momčad Naška u štrajku

Nevjerojatan poraz Naška od požeške Slavonije sa čak 14 inkasiranih komada možda i nije najgore što se događa u našičkom trećeligašu. Naime, prva momčad Crveno-crnih je u – štrajku!

Oglas

Kulminacija je to nesređenih odnosa i loše komunikacije, ali i očigledno ne baš uspješnog rada vodstva kluba jer ozbiljnim klubovima ovo se ne smije događati. Prema informacijama koje imamo iz svlačionice problemi sežu još u listopad prošle godine kada su krenuli problemi s isplatama naknada, a sve je kulminiralo upravo danas. Kako doznajemo dio tih dugova je riješen, ali je postojalo čvrsto obećanje da će sve biti podmireno i da kašnjenja neće biti, nakon dvoboja protiv Oriolika igrači su poslali upozorenje da više neće igrati dok im novac ne bude na računima, a onda su to danas i proveli u djelo. Kontaktirali smo i prvog čovjeka kluba koji kaže kako je dug samo jedna mjesečna naknada i da će to biti plaćeno tokom sljedećeg tjedna.

Oglas

Današnje gostovanje u Požegi smo nažalost morali odigrati sa igračima juniora zbog štrajka seniorske ekipe. Hvala 11 igrača koji su danas branili boje kluba, kako su najbolje mogli. U situaciji korona krize kao i većina klubova, udruga, tvrtki, nalazimo se u otežanoj financijskoj situaciji te tražimo najbolja rješenja za stabilnost kluba. Uvjereni smo da će do sljedećeg kola biti riješena situacija te ćemo nastaviti natjecanje u 3.HNL Istok. Kako se radi samo o isplati posljednje naknade igračima za veljaču koju ćemo isplatiti ovaj tjedan uvjereni smo da daljnje funkcioniranje kluba nije narušeno – za Sportalo je rekao predsjednik Naška Ivan Keglević

Oglas

Kao klub s dugogodišnjom tradicijom Našk definitivno ne zaslužuje ovakvu situaciju i blamiranje, jer poraz od 14:0 to definitivno je bez obzira što su igrali juniori, kada se za nekoliko godina budu čitali sportski almanasi malo tko će pamtiti tko je igrao, pamtit će se da je to bio Našk. Puno klubova se bori s problemima, to je nesporna činjenica, no ipak svi pronalaze načine kako funkcionirati i plaćati svoje obveze, čak je i Savez kojeg često kudimo priskočio u pomoć, postoje modaliteti kako funkcionirati i nadamo se da će Našk uskoro ponovno biti na pravom putu.