/Prva međunarodna utakmica Sloge iz Podgorača U UMAGU DVOBOJ S FC BOSNA IZ ŠVICARSKE
sloga podgorač fc bosna

Prva međunarodna utakmica Sloge iz Podgorača U UMAGU DVOBOJ S FC BOSNA IZ ŠVICARSKE

Nogometaši Sloge iz Podgorača vrlo uspješno se natječu u 2. ŽNL Nogometnog središta Našice gdje su u jesenskom dijelu sezone zauzeli treću poziciju s istim brojem bodova kao i Đurđenovac, dok jesenski prvak Motičina ima 6 bodova prednosti.

Sloga ambiciozno kreće u proljetni dio prvenstva kojeg otvara domaćim susretom protiv Zelčina, a da se spremaju napasti Motičinu najbolje svjedoči odlazak na pripreme u istarski biser Umag. U tamošnjem turističkom naselju Stella Maris Sloga je odradila bazični dio priprema na kojima se brusila tjelesna sprema, ali je i odgiran jedan vrlo zanimljiv pripremni ogled. Naime nogometaši iz Podgorača po prvi su put u klupskoj povijesti igrali međunarodnu utakmicu, a protivnik im je bio FC “Bosna” iz švicarskog rada Neuchatel.

52929400_389181538578989_4359487192368676864_n

Iako je rezultat u drugom planu, valja istaknuti da je FC Bosna slavila 3:1 pobjedu, a u toj za Slogu povijesnoj utakmici za nju su nastupili D.Brkić, Gabajček, Jurić, Paulić, Knežević, Paradinović, D. Visković, Šmaguc, Kopi, Kosić, Đanić i Pejić.

Sloga ima dobar raspored u proljetnom dijelu sezone, sve do 19. kola kada gostuju kod jesneskog prvaka, tada će se već dobrim dijelom znati kako stvari stoje, može li družina iz Podgorača do titule prvaka. Šest bodova je velik zaostatak, ali ne i nedostižan ako se zareda s pobjedama na otvaranju sezone.

sloga podgorač

Podijeli
  •  
  •  
  •