/Prozivka nogometaša i u Bogdanovcima IVICA RADOŠ KRENUO S 19 IGRAČA PREMA NOVIM IZAZOVIMA
croatia bogdanovci prozivka

Prozivka nogometaša i u Bogdanovcima IVICA RADOŠ KRENUO S 19 IGRAČA PREMA NOVIM IZAZOVIMA

Nogometaši Croatije iz Bogdanovaca započeli su sa pripremama za proljetni dio sezone u 1. Županijskoj nogometnoj ligi. Treneru Ivici Radošu na prozivci na stadionu „Ivan Barun“ odazvalo se 19 igrača, uz nekolicinu opravdano odsutnih. Želja je to Uprave kluba da osnaži konkurenciju kako bi što spremniji dočekali nastavak natjecanja u kojem će se voditi velika borba za svaki bod. U rubrici dolazaka su Luka Kovačević (Radnik Josipovac), David Ležaić (Borinci Jarmina) i Zvonimir Banožić (Nosteria Nuštar), dok je klub napustio rezervni vratar Ivan Sabljić, koji se vratio u Nuštar.

croatia bogdanovci 1

„Predočili smo igračima plan priprema, radit ćemo tri dana, uz jedan dan odmora. Siguran sam kako će prisutnost igrača biti puno bolja, u odnosu na ljetne pripreme i više nitko neće moći neopravdano izostati sa treninga. U planu je i odigrati šest pripremnih susreta, što je vjerujem optimalan broj pred početak prvenstva. Drago mi je što je kompletna Uprava došla na prozivku, što govori koliko je ljudima važan ovaj klub, te se moramo što bolje pripremiti da bi opravdali silno povjerenje. Iako imamo vrlo težak raspored, tri gostovanja u prva četiri kola, moramo učiniti sve kako bi što prije ušli u mirnije vode, a zato moramo iskoristiti pripreme kako bi iskristalizirali prvih jedanaest.

Koliko ćemo u tome uspjeti, pokazati će samo prvenstvo, ali ne smijem niti zaboraviti nastup u Kupu, ukoliko nas pomazi sreća izravno ćemo se plasirati u završnicu, ali ističem da nam je prioritet što prije osigurati opstanak i približiti se gornjem dijelu ljestvice.“ – istaknuo je glavni strateg Bogdanovčana Ivica Radoš. Prozivci je nazočio i novoizabrani predsjednik Croatije Željko Ergović, koji je u ime Uprave kluba igračima poželio uspjeh u nastavku sezone, kao i načelnik općine Bogdanovaci Marko Barun, istaknuvši želju da općina i dalje podupire rad kluba, kao što je to bilo i proteklih godina.

Tekst i foto – NK Croatia (Siniša Đurić)

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.