Protiv Gorice su bitni samo bodovi

Šokantan poraz na Rujevici sigurno je ostavio traga na nogometašima Osijeka, kako fizičkog tako i psihičkog pa je današnji ogled protiv Gorice iz reda najvažnijih u završnici sezone. Današnji dvoboj na Gradskom vrtu igra se s početkom u 17,05 sati.

Oglas

Bijelo plavi su nesumnjivo kvalitetnija momčad, no promjenom na klupi sigurno je i Gorica živnula, nije da u njenoj svlačionici nema kvalitete koja i te kako može zapapriti Bjelici i njegovim izabranicima. Sve misli sumjerene su ka pobjedi i bodovima koji bi Osijek ponovno lansirali na sami vrh prvenstvene ljestvice, valja uvijek naglasiti činjenicu da Dinamo ima utakmicu manje, gostovanje na Poljudu. Za ovaj susret Bjelica ne može računati na kapetana Škorića koji osim zarađene ozljede na Rujevici ima i kartone, a ozljeda je s terena u Rijeci izbacila Bjeličinog jockera Mancea, dok bi minute konačno mogao dobiti Nejašmić koji silno nedostaje Bijelo plavima u izgradnji i ravnoteži igre.

Oglas

Posebnu notu zaslužuje Samir Toplak, lik koji gdje god dođe napravi posao, samo nikada nije dobio u ruke momčad koja se može tući za vrh što je prava šteta, jer svojim osebujnim stilom bio bi vrhunska priča. Čovjek je to koji zna kako se uzimaju bodovi boljem od sebe što svakako mora probuditi dodatnu ozbiljnost u Bijelo plavoj svlačionici. Često se Bjelicu proziva da ne igra lijep nogomet, neka samo tako i nastavi, na kraju se računaju samo bodovi, nadamo se da će ih Bijelo plavi večeras imati najviše od svih prvoligaša – 56!

Oglas