/PROMO: Vrućine su podnošljivije uz ribarske specijalitete i vrhunska kutjevačka vina HEDONIZAM NA SLAVONSKI NAČIN
image001 (1)

PROMO: Vrućine su podnošljivije uz ribarske specijalitete i vrhunska kutjevačka vina HEDONIZAM NA SLAVONSKI NAČIN

Bez obzira bili na moru ili na kontinentu, u Hrvatskoj ćete naići na izvrsnu ponudu kvalitetne ribe. Da riječna itekako parira morskoj znaju svi koji žive uz rijeke i jezera, a neke od najukusnijih ribljih specijaliteta možete kušati u Požeško-slavonskoj županiji, poznatoj po dobrog hrani i vinima.

Ribarska večer

Provedite ovaj vikend poput foodieja, pa u subotu, 6. srpnja, posjetite Vetovo nadomak Kutjeva i na jubilarnoj petoj Ribarskoj večer otkrijte zbog čega su šaran s rašlji i fiš toliko neodoljivi. Riblji specijaliteti uz vrhunska kutjevačka vina, tamburaška pjesma i vruće ljeto – nema mjesta lošem raspoloženju.

Vrsni poznavatelji ribe i ribljih delicija  pobrinut će se za okuse i mirise koji će se od 18 sati širiti trgom sv. Vinka u središtu mjesta. Ovo je idealna prigoda da produljite posjet Požeško-slavonskoj županiji i obiđete vinarije Kutjevačkog vinogorja, razgledate barokno središte Požege ili prošećete Parkom prirode Papuk. Bezbroj je mogućnosti i dobre hrane.

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.