/PROMO: Udruga mladih Strug Marijanci organizira malonogometni turnir ZA NAGRADE ORGANIZATOR DIJELI POSTOTAK OD UPLATA
plakat udruga strug

PROMO: Udruga mladih Strug Marijanci organizira malonogometni turnir ZA NAGRADE ORGANIZATOR DIJELI POSTOTAK OD UPLATA

Udruga mladih Strug Marijanci organizira po prvi puta malonogometni turnir koji će se održati krajem ovoga mjeseca na igralištu osnovne škole u Marijancima.
Sve detalje možete iščitati s plakata, a zbog kratkog perioda odigravanja utakmica (dva dana) organizator je limitiran s terminima tako da je i broj ekipa ograničen pa požurite s prijavama.
plakat udruga strug
Lijepo je vidjeti da se mladi ljudi trude probuditi svoje sredine pa u tom smjeru djeluje i ova udruga. Cilj i svrha osnivanja Udruge je poboljšanje kvalitete društvenog života mladih u Marijancima, razvoj i unapređenje društvenih sadržaja koji su od nekog interesa za mlade, poticanje druženja i bolje suradnje među mladima.
Turnir planiraju organizirati svake godine zato dođite i podržite ovu hvalevrijednu akciju jer svaki početak je težak…
Udruga je osnovana 2003. godine, a 2007. je prestala s djelovanjem. Ponovno je pokrenuta u prosincu prošle godine i ovo je za sada najveći projekt Udruge Strug.
Trenutno u sklopu Udruge djeluju 63 aktivna člana, a nadamo se da će kroz ovakve inicijative privući još članova.
Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.