Promo: U Velikoj se održavaju 13. Štamparovi dani

Osim po prirodnim ljepotama požeška Zlatna dolina poznata je i po velikanima hrvatske povijesti među kojima je u posljednje dvije godine od izbijanja pandemije posebno istaknut Andrija Štampar, a Udruga narodnog zdravlja koja nosi njegovo ime sljedeća tri dana u Velikoj organizira veliki zdravstveni simpozij na koji pozivaju sve ljude željne provjerenih i stručnih informacija.

Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo obavijestiti Vas da će se u Požeštini od 10. do 12. prosinca 2021. godine održati međunarodni simpozij 13. Štamparovi dani.

Udruga narodnog zdravlja Andrija Štampar je ponosna što s brojnim drugim suorganizatorima ima priliku organizirati simpozij o zdravim stilovima života u doba COVID-19 pandemije.

Ovim putem pozivamo javnost na javnozdravstvenu akciju u subotu 11. prosinca 2021. godine u Veliku u 10:00 h na kojoj će se stanovnicima Požeško – slavonske županije na štandu mjeriti krvni tlak i glukoza u krvi te ih anketirati o zdravim stilovima života i rizicima za moždani udar. Svi će se zainteresirani, osim uvida u trenutno zdravstveno stanje, imati priliku posavjetovati s educiranim članovima Udruge (liječnicima i studentima medicine).