/PROMO: Ponajbolji europski vozači na konjičkom turniru u Pleternici TRIDESET NATJECATELJA NA NAJVEĆEM KONJIČKOM TURNIRU U HRVATSKOJ
konjički turnir pleternica fb

PROMO: Ponajbolji europski vozači na konjičkom turniru u Pleternici TRIDESET NATJECATELJA NA NAJVEĆEM KONJIČKOM TURNIRU U HRVATSKOJ

Pleternički hipodrom će ponovno ugostiti ponajbolje europske vozače na međunarodnom konjičkom turniru. Ove godine njih 30 će se u 3 dana boriti za pobjedu na najvećem konjičkom turniru u Hrvatskoj. Program započinje u petak u 9 ujutro sa dresurnom vožnjom. Najatraktivnija maratonska utakmica kreće u subotu u 14 sati, a završnica turnira i vožnja preciznosti je u nedjelju u 10 sati.

Konjicki2019_300x600-01

Uz turnir očekuje nas i bogata ugostiteljska ponuda po promotivnim cijenama, kao i nastup legendarnog Blogera Kruleta u petak u 20 sati, dok je subota navečer rezervirana za tamburaše. Vidimo se i ove godine na jedinstvenom događaju u Hrvatskoj!

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.