/PROMO: Novi ogled Aurelije i Broda 035 OVOGA PUTA JE U PITANJU KUP NATJECANJE
aurelia fb

PROMO: Novi ogled Aurelije i Broda 035 OVOGA PUTA JE U PITANJU KUP NATJECANJE

Pred nama je polufinale kupa regije istok u kojemu se sastaju večeras u  Vinkovcima domaća Aurelia i gost iz Slavonskog Broda te u Požegi dan kasnije ADT i Nova Gradiška.

Bit će ovo drugi susret u samo nekoliko dana Aurelije i Broda 035, a nakon visokog poraza u Slavonskom Brodu Vinkovčani traže iskupljenje pred svojim navijačima kao i prolaz u finale kupa regije.

Parovi:

1/2F 17.10.2019 20:30 Požega MNK Autodijelovi Tokić – HMNK “NOVA GRADIŠKA” -:-
1/2F 16.10.2019 19:00 Vinkovci AURELIA – MNK Brod 035 -:-

Izvukli smo pouke iz susreta u Slavonskom Brodu te spremni dočekujemo Brođane. Uvjereni smo kako možemo ponoviti uspjeh od prije dvije godine kada smo bili prvaci kupa! Pozivam sve naše navijače da nas dođu podržati u što većem broju u borbi za finale – za Sportalo je susret najavio  Marko Blekić

Najbolji smo, sve zavisi od nas! Mislim da će biti puna dvorana, a volio bih da bude što više naših navijača i da još jednom pokažu zašto su najbolji na svijetu! Njihova podrška nam uvijek daje dodatnu snagu i kada su Navijači uz nas onda i lakše dolazimo do uspjeha – dodao je sportski direktor Stanko Dragičević

Foto FB Aurelia

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.