/PROMO: MNK Jakšić dobio sjajno pojačanje u liku Stanka Dragičevića POČINJU PRVENSTVENI SUSRETI ZA NOVOG DRUGOLIGAŠA
mnk jakšić jb

PROMO: MNK Jakšić dobio sjajno pojačanje u liku Stanka Dragičevića POČINJU PRVENSTVENI SUSRETI ZA NOVOG DRUGOLIGAŠA

Kreće i nadmetanje malonogometnih drugoligaša, a pažnju privlači županijski ogled novog člana lige MNK Jakšić i Autodijelova Tokić. Jakšićani prilično ambiciozno ulaze u natjecanje, a tomu ide u prilog angažman futsal maga Stanka Dragičevića koji će u klubu obnašati funkciju dopredsjednika kluba. Stanko je proteklu sezonu napravio fantastične stvari u Uspinjači s kojom se okitio naslovom najbolje momčadi u kupu osvojenog u Slavonskom Brodu, a poznavajući njegovu ambiciju i vrhunske sposobnosti ne sumnjamo da će se uskoro i za Jakšić čuti diljem Lijepe naše.

futsal finale kupa 00045

Kad mi je predložena ideja da preuzmem funkciju podpredsjednika kluba, bio sam, to zaista nije fraza, počašćen. Zanimalo me samo koliko je realna mogućnost da obavljam tu funkciju, s obzirom na moj posao. Kad sam saznao da postoji grupa ljudi koja ima volju i mogućnost da nešto naprave, shvatio sam da sve itekako ima smisla. Odluku sam donio relativno brzo! Od početka pregovora oko slaganja novog klupskog vodstva Matko Kovačević bio uz mene. Ne treba uopće naglašavati, mi već u ovom trenutku računamo kako bismo bez problema trebali pokriti ovogodišnji budžet za igranje u 2. HMNL istok. Dakle, bez nekog glavnog sponzora! Krenuli smo u potragu za sponzorima. I velikima, i malima. Tko god se vidi u ovom projektu, dobrodošao je. Uvijek se sjetim istraživanja jedne banke, koje je napravljeno prije nekoliko godina, prema kojemu se novac investiran u sportski marketing vraća tako da za jednu uloženu kunu dobijete 6,54 kune. Mislim da je to dobra poruka svim potencijalnim sponzorima! Ja želim na drukčiji način reći da ćemo se pokrivati onoliko koliko smo dugi. Znate, meni su prije prvog radnog sastanka pred početak sezone rekli da napišem neki govor, kad već nemamo točke dnevnog reda. Napisao sam ga, ali mi je došlo da ga rasparam.

Nisam to učinio, ali možda sam trebao, jer sam na taj način htio poručiti da treba djelovati, raditi, a ne govoriti. Od govora nema ništa. A nas desetak, koji smo trenutačno u klubu, već sada nešto radimo, angažirani smo. Ako, pak, ne skupimo dovoljno sredstava da klub i prva momčad budu mirni možemo samo sanjati o 1. HMNL! Svaki klub mora imati određene ambicije. Inače postojanje toga kluba nema smisla. A samo ako težiš najvišim ciljevima, možeš napredovati. Nisam rekao da ćemo biti prvaci, nego da mi je to želja. Kao što mi je želja da konkuriramo Splitu, Futsal Dinamu i Novom Vremenu. No, ne razmišljam o njima, već o tome da se mi posložimo na pravi način. Da već do kraja sezone imamo uređene financije i većinu igračkog kadra za iduću sezonu možda i u 1. HMNL! Moja je želja da dogodine zaigramo u 1. HMNL. Moramo biti interesantni navijačima, sponzorima, pa i medijima da i to ostvarimo – zbori novi klupski dopredsjednik.

duvančić dragičević uspinjača gimka

Želimo protiv ADT-a započeti pobjednički niz. Naravno da ćemo u svakoj narednoj utakmici ići na pobjedu i nije nerealno da idemo po 12 bodova u naredne četiri utakmice! Neki mi zamjeraju što sam preambiciozan u svojim izjavama, ali ne mogu biti drugačiji. S Uspinjačom-Gimkom sam izašao kao pobjednik Hrvatskog malonogometnog kupa, ali zbog administrativnih problema nisam mogao nastaviti s radom u klubu! Imao sam dilemu kako će izgledati ovaj novi tim i moram reći da sam zadovoljan kako ti momci u MNK Jakšiću igraju – za Sportalo je susret najavio Stanko Dragičević

 

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.