/PROMO: Još jedan izvrstan i uzbudljiv dan na Orionu! ORION KUP IDE DALJE
orion aurelia fb

PROMO: Još jedan izvrstan i uzbudljiv dan na Orionu! ORION KUP IDE DALJE

NAstavlja se natjecanje na Orionu! Pune tribine su uživale u potezima vrhunskih seniora i veterana. Vidjeli smo izvrsne pogotke, driblinge i obrane vratara te pravu neizvjesnost i napetost!
U pionirima smo vidjeli visoku pobjedu Arome Bradić nad Novim Naseljem od 6:1, a u drugom susretu su Dalas Automobili savladali ekipu 433. Kod veterana smo gledali ekipe InterpreToura, Mlaco Đakova, CB Maxa i Arome Bradić. InterpreTour je upisao i drugu pobjedu u dva susreta, a bio je bolji rezultatom 2:1 od đakovačke ekipe. CB Max je podsjetio na stare dane i upisao visoku pobjedu nad Aromom Bradić.


Kadeti su derbi susretom začinili večer, a iako rezultat ne sugerira tako, utakmica je bila vrlo izjednačena i napeta. Na kraju, slavlje CB Kornera od 6:2 nad Pasccucci Coffee.

Seniori su pokazali kako je kvaliteta za dvije razine viša nego prošle godine. Auto Drago je u prvom susretu savladao CB Kum s 4:3. Unatoč vodstvu od 4:1, uspjeli su si zakomplicirati stvari pred sami kraj, ali nije kod Kuma nije bilo više snage za izjednačenje. Kum je prolazak osigurao pobjedom nad AS Crnaić od 6:3, ali da AS Crnaić nije bezazlena ekipa pokazali su protiv Auto Drage gdje su uzeli bod rezultatom 3:3. Tako im još ostaju nade biti u dvije najbolje trećeplasirane ekipe.

Foto FB Orion kup

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.