/PROMO: Aurelia traži nove bodove u Slavonskom Brodu BIVŠI PRVOLIGAŠ PRAVI TEST ZA VINKOVAČKI SASTAV
aurelia fb

PROMO: Aurelia traži nove bodove u Slavonskom Brodu BIVŠI PRVOLIGAŠ PRAVI TEST ZA VINKOVAČKI SASTAV

Nastavlja se natjecanje u 2.HMNL istok, a drugo je kolo razvučeno kroz nekoliko dana. Nova Gradiška i Osijek Kelme su već upisali bodove, utakmica u Požegi nije odigrana zbog razloga kojega navodi delegat u službenom očitovanju:

Utakmica nije odigrana premda su svi učesnici došli na vrijeme. Razlog ne odigravanja je kašnjenje programa više od 60 min. Gost je ponudio novi termin odigravanja, ali nije bilo moguće organizirati i zakazati utakmicu . Domaćin je uložio velike napore da se utakmica odigra ali nismo uspjeli odigrati.

Od preostala tri susreta izdvaja se derbi u Slavonskom Brodu gdje kod bivšeg prvoligaša gostuje klub koji je na dobrom putu to postati u skoroj budućnosti. Koliko su u ovome trenutku igrači Aurelije spremni i sposobni pokazat će na parketu, a pobjeda u ovome susretu bi u svakom slučaju dala krila za uzlet prema tome cilju.

2 13.10.2019 20:00 Ivankovo VINKOVCI – HMNK “NOVA GRADIŠKA” 3:5
2 11.10.2019 20:00 OSIJEK Osijek KELME – MNK FUTSAL OLIMPIJAC 11:1
2 12.10.2019 20:00 Požega MNK Autodijelovi Tokić – BROD -:-
2 14.10.2019 21:00 Našice NAŠICE – Jakšić -:-
2 14.10.2019 20:30 Slavonski Brod MNK Brod 035 – AURELIA -:-
2 14.10.2019 20:30 Valpovo Mala Mjekara – MNK”Slatina” -:-

aaaaaeeeeee

 

Osjećamo se odmorno i spremno nakon pobjede u kupu. Pred nama je ligaška utakmica protiv bivšeg prvoligaša Brod 035. Znamo da su izrazito kvalitetna ekipa, ali u Brod idemo pobijediti i donijeti kući sva tri boda – za Sportalo je izjavio reprezentativac Hrvatske Duje Dragun

 

Kada su ovakve utakmice u pitanju, obično se kaže nemamo što izgubiti, ali to nije moje geslo. Da je, ne bih se bavio ovim poslom. Stvari gledamo drugačije i imamo svoje ciljeve! To je ozbiljna i dobra ekipa, što je pokazala i u utakmici u prvom kolu. Na nama je da uspostavimo našu igru, uđemo borbeno i dođemo do pozitivnog rezultata! Ne želim da moji igrači i klupa budu fascinirani što gostuju Brodu 035, moraju pokazati samopouzdanje i povjerenje u vlastite mogućnosti i talent – dodao je sportski direktor Stanko Dragičević

Foto FB Aurelia

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.