/PROMO: Aurelia ponovo na gostovanju u Slavonskom Brodu AURELIA I BROD SU SE VEĆ SASTALI U KUPU
AURELIA

PROMO: Aurelia ponovo na gostovanju u Slavonskom Brodu AURELIA I BROD SU SE VEĆ SASTALI U KUPU

Nastavlja se natjecanje u 2.HMNL istok, a vinkovačka Aurelia će na gostovanje kod Broda. Nakon dvostrukog ogleda s Brodom slijedi i dvostruki program s Brodom s kojim se već ogledala u kupu pa će sada upotpuniti priču i prvenstvenim nadmetanjem.

Prva utakmica u kupu protiv MNK Brod je bila sjajna i za mene, ali i za klub. Tada sam postigao svoja prva dva seniorska pogotka, a ekipa je upisala pobjedu. Zasigurno kako nam neće biti lako jer će protivnik biti izrazito motiviran da uzme prve bodove, dok su nama bodovi potrebni za ostanak pri vrhu tablice. Uvjeren sam kako ćemo ponovno pokazati kvalitetu te slaviti u Brodu – za Sportalo je susret najavio Romeo Sušac

Idemo u Slavonski Brod pobijediti, spremali smo se dobro za njih. Pobjeda protiv MNK Jakšić, dala nam je veliku dozu optimizma. Trenutačno smo na tablici, u gornjoj zoni i vjerujem da će to tako i ostati – dodao je sportski direktor Stanko Dragičević.

Foto FB Aurelia

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.