Promjene u Slogi iz Jaruga

Nakon godinu i pol suradnje, mjesto trenera Sloge iz Jaruga, napustio je Josip Mišić. Mišić je brodskog županijskog prvoligaša preuzeo nakon epizode u Rataru iz Piškorevaca. Prošle je sezone jedan od najzaslužnijih što je klub kotirao vrlo visoko na tablici, kao i činjenici da su dugo bili u igri za prvo mjesto. Svojim je dugogodišnjim igračkim iskustvom, te svakako i kvalitetom, pridonio tome da se Sloga stabilizira kao županijski prvoligaš. Mišić klub iz Jaruga ostavlja na devetom mjestu prvenstvene ljestvice, s ukupno 15 osvojenih bodova.

Oglas

Oglas

Uprava kluba ove zime nije mirovala, a nedavno su predstavljena i dva pojačanja od kojih se očekuje da taj status i opravdaju. Tako su novi igrači Sloge postali Milan Lekić i Josip Petrić-Pele. Ova bi dva igrača svojim dugogodišnjim iskustvom igranja viših rangova svakako trebala pomoći Slogi da izbori još višu poziciju na tablici. Lekić će konkurirati za pozicije u veznom redu, točnije poziciju zadnjeg veznog, dok će Petrić uglavnom pretendirati na ofenzivne pozicije u momčadi. Iz kluba najavljuju da tu ne staju, te da možemo očekivati još poneki dolazak.

Oglas

U vremenu između Božića i Nove godine, marljiva je uprava kluba uspjela organizirati Plavu sportsku noć. Usprkos svim problemima s Covidom i mjerama, Plava se noć održala, te je ove godine zabava brojila najviše sudionika i sponzora do sada. Odmah iza Nove godine u klupskim je prostorijama održan i turnir u beli.

U klubu se radi na uređenju klupske prostorije, odnosno klupskog kafića. Uz to, radi se i terasa koja bi trebala poslužiti za druženja tijekom ljetnih mjeseci i ljepšeg vremena.