Promjene u igračkom kadru Podcrkavlja

Dok momčad Podcrkavlja polako ulazi u treći pripremni tjedan, uprava kluba marljivo radi na pojačanjima u momčadi. Sve u klubu posebno raduje i veseli vijest da klub nije napustio nitko od igrača, te su svi na tu vijest posebno ponosni. Ipak, svlačionica Podcrkavlja bogatija je jedno istinsko pojačanje. Riječ je o Mariu Makiju Stasjuku, koji dolazi iz Šokadije iz Šumeća, a o njegovim nogometnim kvalitetama i vrlinama zaista ne treba trošiti riječi.
Uprava kluba tijekom zime razgovarala je s još nekoliko mladih igrača, no nažalost do dogovora nije došlo. Iako su momci izrazili želju za prelaskom u Podcrkavlje, njihovi im klubovi nisu dali istupnice, pa će oni vjerojatno pojačati momčad na ljeto kada će moći slobodno otići.
Uz Stasjuka, sve u Podcrkavlju posebno veseli povratak na teren Mateja Plivelića i Ivana Medića. Njih se dvojica nakon ozljeda, odnosno privatnih obveza, ponovno vraćaju na zelene travnjake, te će pojačati Bećare u proljetnom dijelu prvenstva.

Protekli je vikend momčad iz Podcrkavlja odigrala i prvu pripremnu utakmicu. U Slobodnici su s ukupnih 3:2 pobijedili momčad istoimenog domaćina. Strijelci za pobjedu Podcrkavlja bili su Matija Orešković, Mario Stasjuk i Robert Kuruc.