Promjene u igračkom kadru Hajduka iz Pakraca

Nedavnim početkom priprema pred nastavak prvenstvenih obaveza, Hajduk je i službeno postao aktivan na tržištu igrača, a Pakračani će sigurno pred nastavak sezone pokušati dovesti nekoliko pojačanja koja bi ih vinula prema vrhu prvenstvene ljestvice. Prvo od njih je 26-godišnji Filip Matijašević, koji je stigao iz redova austrijskog Union Gurtena. Radi se o bivšem igraču Zagreba i Hrvatskog Dragovoljca pa je ovo jedno veliko pojačanje za Hajduk u nastavku prvenstvene sezone.

Oglas

Osim ranije navedenog Matijaševića, seniorskom kadru su priključena i dva juniora. Radi se o imenjacima, 16-godišnji Stjepan Dietzman i Stjepan Kiš. Iz kluba navode da se radi o dva jako dobra igrača koji su produkt domaće Škole nogometa, a njihovim priključivanjem u seniorsku ekipu žele ih potaknuti na dodatan rad koji bi im donio napredak u daljnjoj karijeri. Kiš je defanzivac po vokaciji, može pokriti pozicije stopera i zadnjeg veznog, dok je Dietzman bočni igrač, ali može pokriti i poziciju krilnog napadača. Zanimljivo je da Dietzmanov brat Filip nastupa za Hajduk pa će borba za istu poziciju biti vođena između braće.

Oglas

Osim dolazaka i priključenja juniora, Pakračani su ostali i bez nekoliko igrača iz svlačionice. Iz kluba su otišli Šulc, Jozipović i Popović kojima klub želi sreću u nastavku karijera. Prijelazni rok nije gotov pa u narednim danima možemo očekivati dodatne promjene u igračkom kadru Zelenih.